Onu sordum bu mesaji görmeden supersin canim
Bende eskiden dogru duzgun adim.atmazdim evin icinde 10-15 bin adim atıyorumKolumdaki bilekliğe bakıp duruyorum kendimi 4-5 bin adım atmış gibi hissediyorum ancak çeyreğini atmışımBurası o yüzden faydalı oluyor diğerlerini görüp ben de yapayım bari diyor insan
Bugün hiç bişi yapamadım bende dün çok yüklendim herhalde tutuldum resmenBende eskiden dogru duzgun adim.atmazdim evin icinde 10-15 bin adim atıyorum
Simdi 8500 deyim :)
Yorma abla kendini bende ilk leslie yaptigimda pert olmuştum takimlara basladigim.zamanBugün hiç bişi yapamadım bende dün çok yüklendim herhalde tutuldum resmen
Bence olurKızlar akşam bulgur pilavı üstüne ton balığı ve bol salata olur mu
Kendime söz verdim her gün inşallah rapor vericem yaptım yada yapmadım diyeOnu sordum bu mesaji görmeden supersin canim
Tamam canımBence olur
Temizlik işlerinde boğuldum çıkamadımKahve __Kokusu nerdesin tatlım?
Oo süpersin canim15 bin tmm
Yarın devam ederim artık,birde ayakkabısız yaptım deli gibi topuklarımda acıdıYorma abla kendini bende ilk leslie yaptigimda pert olmuştum takimlara basladigim.zaman
Ayakkabi ile yapmak lazim ama bende useniyorum ayakkabi giymeye evde yururkenYarın devam ederim artık,birde ayakkabısız yaptım deli gibi topuklarımda acıdı
Hemde nasıl olur geçen de almıştım diyet olanından biraz tatsız tussuz gerçide iyide oldu ..Kızlar akşam bulgur pilavı üstüne ton balığı ve bol salata olur mu
Yerler taş ya aradaki derzlere denk geldi hep ayakkabı giymek lazım daha rahat olacak ..Ayakkabi ile yapmak lazim ama bende useniyorum ayakkabi giymeye evde yururken
geçmiş olsun canımBana da cok iyi olurama test bile yapmamak icin ugrasiuorlar resmen
Bence çok iyi ama yarın sabah tam çıkar canım benim akşam farklı sabah farklı çıkmıstiZeynep_Nihal
aypare ackerman
Bacağımin en kalin yerini ölçtüm 56 cm çıktı
Baska ölçüm yapamadım kedi mezurayla.oynamak istedi
Abla benim ki diyet değil.yagini süzdürüp öyle yiyiyorumHemde nasıl olur geçen de almıştım diyet olanından biraz tatsız tussuz gerçide iyide oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?