Benimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlereZorla adim attiriyoruz burda
Kolay gelsin ari maya.Temizlik işlerinde boğuldum çıkamadım
Hakkımı yeme bugün o kadar sessiz değildim
Sorry.Hakkımı yeme bugün o kadar sessiz değildim
İkizlerin kücük mu spor yapma imkanin var miBenimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlere
Çok iyi cnm bence benim 59 benim en gıcık olduğum yerim üst bacak zaten@Zeynep_Nihal
@aypare ackerman
Bacağımin en kalin yerini ölçtüm 56 cm çıktı
Baska ölçüm yapamadım kedi mezurayla.oynamak istedi
Senide yürütelim zorlaÇok iyi cnm bence benim 59 benim en gıcık olduğum yerim üst bacak zaten
Cok küçük değiller 5 yaşına az kaldı nisanda 5 olacaklar teyzesi belfitigim var benim ameliyatliyim ağır spor yapamiyorum sadece yürüyüş onuda işte sizin kadar yapamıyorum listeye girince zorlucamİkizlerin kücük mu spor yapma imkanin var mi
Evet evetSenide yürütelim zorla
Cook gecmis olsun yaa cok zorlama yürüyüşü de zorlandiginda birakCok küçük değiller 5 yaşına az kaldı nisanda 5 olacaklar teyzesi belfitigim var benim ameliyatliyim ağır spor yapamiyorum sadece yürüyüş onuda işte sizin kadar yapamıyorum listeye girince zorlucam
Hoşgeldin, çanakkale'den misinBenimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlere
Bu adım işi çok iyi gerçektenBende eskiden dogru duzgun adim.atmazdim evin icinde 10-15 bin adim atıyorum
Simdi 8500 deyim :)
@Zeynep_Nihal
@aypare ackerman
Bacağımin en kalin yerini ölçtüm 56 cm çıktı
Baska ölçüm yapamadım kedi mezurayla.oynamak istedi
Sabah olceyim bakalim :)
Bacaklarım kalin diyorum.ya ölç dediler abla
Bnede ölçtüm doğru yerse tabi üstten 55 cm geldi.
O ne ki benim 61Diyorum işte bacaklarim kalin
Tabisi bebeeem hem de squatlı
Çok iyi cnm bence benim 59 benim en gıcık olduğum yerim üst bacak zaten
Sagol cnm biliyorum sinirimi zaten ikizler 15 yıl sonra oldu oğlum var 20 yaşında unide okuyorCook gecmis olsun yaa cok zorlama yürüyüşü de zorlandiginda birak
Allah bagislasin kuzucuklarinida
Benimde işte sadece üst bacak diğer yerler iyiBu adım işi çok iyi gerçekten
O ne ki benim 61
Tabisi bebeeem hem de squatlı
benim de kol bilen bilir
Ne güzelSagol cnm biliyorum sinirimi zaten ikizler 15 yıl sonra oldu oğlum var 20 yaşında unide okuyor
Sagol cnm yok kuzu Mersin'den 17 ikizlrin doğum tarihiHoşgeldin, çanakkale'den misin
Amin cnm hepimizinkiniNe güzelAllah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?