- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Ne ölçüyoz geneZeynep_Nihal
@aypare ackerman
Bacağımin en kalin yerini ölçtüm 56 cm çıktı
Baska ölçüm yapamadım kedi mezurayla.oynamak istedi
Genelde onlar yağlı oluyorya ondan light almıştımAbla benim ki diyet değil.yagini süzdürüp öyle yiyiyorum
Sabah olceyim bakalim :)Bence çok iyi ama yarın sabah tam çıkar canım benim akşam farklı sabah farklı çıkmısti
Bacaklarım kalin diyorum.ya ölç dediler ablaNe ölçüyoz gene
Aslında evde vardı o yüzden yiyeyim dedim.ama hep duyduğum diyet ürünler daha da kalorili deniliyor pek bilgimde yok ablaGenelde onlar yağlı oluyorya ondan light almıştım
Genelde hep öyle söylenir ne kadar doğru bende bilmiyorum hiç,ama tadı yavan biraz onu söyleyim..Aslında evde vardı o yüzden yiyeyim dedim.ama hep duyduğum diyet ürünler daha da kalorili deniliyor pek bilgimde yok abla
Bnede ölçtüm doğru yerse tabi üstten 55 cm geldi.Sabah olceyim bakalim :)
Bacaklarım kalin diyorum.ya ölç dediler abla
Diyorum işte bacaklarim kalinBnede ölçtüm doğru yerse tabi üstten 55 cm geldi.
Anaaa benimdemi kalın şimdiiii 38 beden pantolon var üzerimde seninde gayet iyi klınlık olarak bende popo yok birde.Diyorum işte bacaklarim kalin
Yaa aslinda abla cok kalin degildr daha ince olsun istiyorumAnaaa benimdemi kalın şimdiiii 38 beden pantolon var üzerimde seninde gayet iyi klınlık olarak bende popo yok birde.
Valla ben hem evde yaptım hem salonda yaptım belli bir yere geliyor sonra asla gitmiyor hocaya sorduğumda genetik devreye giriyor dedi ama ben yıllar önce çok üzüntüden 49 kiloya düşmüştüm o zaman olctugumde 50 cm di.bir daha da görmedim o rakamı.eee o zaman genetikse nasıl bacağım o hale geldi.demekki gidiyormuş ama şimdi gitmiyorYaa aslinda abla cok kalin degildr daha ince olsun istiyorum
Yillarca hep kalindi bacaklarım
Bence benim ki incelir cok yagliValla ben hem evde yaptım hem salonda yaptım belli bir yere geliyor sonra asla gitmiyor hocaya sorduğumda genetik devreye giriyor dedi ama ben yıllar önce çok üzüntüden 49 kiloya düşmüştüm o zaman olctugumde 50 cm di.bir daha da görmedim o rakamı.eee o zaman genetikse nasıl bacağım o hale geldi.demekki gidiyormuş ama şimdi gitmiyor
Ayy benimde öyle hele birde oturunca Allah'ın gücüne gitmesinBence benim ki incelir cok yagli
Kolay gelsin canimBen gideyim de bizimkilere makarna yapayım çok kötü şeyler yiyorlar
Bu seferde dal gibi durur bacaklar .Yaa aslinda abla cok kalin degildr daha ince olsun istiyorum
Yillarca hep kalindi bacaklarım
Kolay gelsinnBen gideyim de bizimkilere makarna yapayım çok kötü şeyler yiyorlar
Ben sana yarın ozelden atarim.abla cok dal gibi durmuyorumBu seferde dal gibi durur bacaklar .
Tamamdır bekliyorum o zaman..Ben sana yarın ozelden atarim.abla cok dal gibi durmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?