Kollar kalınmı yoksa o kadarda olsun yani kalınsa diyetle gidecek nasılsa.Bu adım işi çok iyi gerçekten
O ne ki benim 61
Tabisi bebeeem hem de squatlı
benim de kol bilen bilir
Maşallah k0caman olmuş oğlunuz ne mutlu size .Sagol cnm biliyorum sinirimi zaten ikizler 15 yıl sonra oldu oğlum var 20 yaşında unide okuyor
Mersin güzeldir tam yaşanacak yer.Sagol cnm yok kuzu Mersin'den 17 ikizlrin doğum tarihi
Ne oldu hayırdır hasta filanmısın yoksa .kızlar valla giremedim çok üzgünüm
meyve sebze bolca yiyorum üstüne daha 5 gün olmama rağmen regl oldum, işten evrakları istedim çalışıyorum kafam kaldırmıyor ve çocuk durmuyor. pert olmuş durumdayım
Teşekkürler maşallah siz en güzel zamaninizdasinizKollar kalınmı yoksa o kadarda olsun yani kalınsa diyetle gidecek nasılsa.
Maşallah k0caman olmuş oğlunuz ne mutlu size .
Bendede kzı var 32 yaşında bir tanede torunum var..
Mersin güzeldir tam yaşanacak yer.
Ne oldu hayırdır hasta filanmısın yoksa .
Bugün daha iyiyim canım evde az da olsa islenebildim birşeyler yiyebildim şüküraskrhpozitif nasıl oldun bebeğim?
Atabildigim kadar attım kaptabim benim menülerde birikti dimiAdim atmasanda olur canim hic sorun olmaz
Ya tuhh çok geçmiş olsun iki kere geçirdim zor bilirimcovid oldum, pazartesi pızitifi aldım
şimdi de regl oldum.
Çok şükür.Bugün daha iyiyim canım evde az da olsa islenebildim birşeyler yiyebildim şükür
Çok keyifli zaten nene olmak bu hafta gelecekler buraya kısmetse bekliyoruz onları.Teşekkürler maşallah siz en güzel zamaninizdasiniz
Evet ya başka yerde yaşayamayız artık bizde memleketim güzeldir inşallah buralara yolunuz düşerse tanisirizda
Naptın sen öyle pert olacan varyaa17 bin
20 bin tamamlasam iyi olucam
Çok geçmişler olsun oğlunda yada eşinde bişi yoktur demi.covid oldum, pazartesi pızitifi aldım
şimdi de regl oldum.
Yok ne pertiÇok keyifli zaten nene olmak bu hafta gelecekler buraya kısmetse bekliyoruz onları.
Orada yaşıyor çok seviyor birde
Naptın sen öyle pert olacan varyaa
Çok geçmişler olsun oğlunda yada eşinde bişi yoktur demi.
Kollar baya iyi yani maşallahı varKollar kalınmı yoksa o kadarda olsun yani kalınsa diyetle gidecek nasılsa.
Maşallah k0caman olmuş oğlunuz ne mutlu size .
Bendede kzı var 32 yaşında bir tanede torunum var..
Mersin güzeldir tam yaşanacak yer.
Geldim bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?