Aralıklı oruc yapayım o uyuyorCok fazla yasakli seyler var benim.uymam imkansiz
Migi mesajının bir tanesinde anne babanın koronaya yakalandığını okumuştum. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Yakın zamanda gitmedin değil mi yanlarına ..kendini ve çocuğunu kontrol et...ihmal etme...Zor bir diyet
Geçen hafta gittim abla iyilerdi bişi yoktu bende bişi yok kızım da iyi çok şükürMigi mesajının bir tanesinde anne babanın koronaya yakalandığını okumuştum. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Yakın zamanda gitmedin değil mi yanlarına ..kendini ve çocuğunu kontrol et...ihmal etme...
Cok geçmiş olsun canım. Üzüldüm Allah şifa versin Şu süreçte iyi bak kendine. Çabucak iyiles.kızlar valla giremedim çok üzgünüm
meyve sebze bolca yiyorum üstüne daha 5 gün olmama rağmen regl oldum, işten evrakları istedim çalışıyorum kafam kaldırmıyor ve çocuk durmuyor. pert olmuş durumdayım
Tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.Geçen hafta gittim abla iyilerdi bişi yoktu bende bişi yok kızım da iyi çok şükür
Annem kolum agrıyor diyordu kollarım şişti dedi aşı etkisini geçemediydi sonra bugün aradıgımda korona oldugu söyledi
Gelme dedi bu hafta gitmeyecegiz.
Çok özledim seni takımdaki arkadaşlarımı
Ooo Mersin şimdi ne yenir bir humus bir tantuniSagol cnm yok kuzu Mersin'den 17 ikizlrin doğum tarihi
Valla bende diyecektim de malum tartışma çıkınca bir daha da demiyeyim dedim(sen sahitsin ben hanım hanım durdum)İsmi çok beğendim
Nalçak rakip demek bol bol spor yaptın haGerçekten öyle. Son 3 sene de öğrendiklerimi ben okulda öğrenmemiştim valla. Kültür mantarı gibiyim
Bu arada 5,5 saat yıkanan iççamaşırlarımız kar gibi olmuş. Bak hakkını yemiyim programın
Evet çok yayıştık ben spora geçiyorum.Elhan ım ortalarda yokken form tutmalıyım
Zeynoş Askpozitif hangi ismi beğenmiş....malum tartışma neydi gıValla bende diyecektim de malum tartışma çıkınca bir daha da demiyeyim dedim(sen sahitsin ben hanım hanım durdum)
Takimin basligini degistirdim bugun ablaZeynoş Askpozitif hangi ismi beğenmiş....malum tartışma neydi gı
Muhteşem bir tespit@pastel34 en çok şaşıran
@60kiloyum en çok gulen
Zipzip- en pamuk
Cordelia en pozitif
Elhan en muhteşem
@Busra 17 en narin
@EppekArasi en komik
@askrhpozitif en hamile.
Zeynep_Nihal en gece kuşu ve en prenses
@Kahve __Kokusu en keyfine düşkün
@fesang en sevgi dolu
@Korkuluanne en karlar kraliçesi
@MaYa_MiLa en kararlı
Wilma11 en çözemediğim
@DeryaOnDiet en Polonyalı ve en
@aypare ackerman en anime sever
@Mefkurem en kayıp
@Tutku44 en enerjik
@Aomine Daiki en uzakdoğulu
@limonlutarcinlikek en yorgun anne
@masal_19 en çıtır
@Sonsuz umut en uşengeç
@Lavinia_84 en bebek
Hadi ya hiç bakmadımTakimin basligini degistirdim bugun abla
Önceden neydiTakimin basligini degistirdim bugun abla
Zipzip ile MasterFit ti eski adimiz ekleme yaptim cordelia da baslikta yaziyor artikÖnceden neydiNiye fark etmedim ben ya pastel bak dalga geçersen
Ben de senin.Muhteşem bir tespit
Haber özetlerine de bayılıyorum.
Ben senin her şeyini çok seviyorum.
Efsanesin ya ne önemi var ki zaten.Önceden neydiNiye fark etmedim ben ya pastel bak dalga geçersen
Kendi zarif, üslubu zarif, seviyeli , olgun, severken incitmeyen her daim özlenen asıl efsane kadın sensin.Efsanesin ya ne önemi var ki zaten.
Yüreğime önceden öyle yazıldığı için bir farklılık görmemişimZipzip ile MasterFit ti eski adimiz ekleme yaptim cordelia da baslikta yaziyor artik
Ayy abla o gün çok hanım hanım lafımı söyledim sonra da arkalarına baka baka gittilerZeynoş Askpozitif hangi ismi beğenmiş....malum tartışma neydi gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?