Gozun aydın daycimGünaydın canlarbugün tartıda eksiyi görerek uyandım inşallah cuma en az -500 gr. Yürümeye devam
Ondan önce yemiştim zaten görseydim öncesinde 1 tane yerdimDün çikolata foto armış
Herkesin canı çekmiş
Yine okuyamadım day dedim az önce
Sen nasıl istersen. Ama çok tatlı nick. Day dayYine okuyamadım day dedim az önce
Ekolu Day desem ...iki ikisi uzayıp gidiyor
İyiki görmedinOndan önce yemiştim zaten görseydim öncesinde 1 tane yerdim
Acaa görmüş olsaydımda gene 2 taneyi mideye indirirmiydim tartışıırr sjksjkjsksjksjkİyiki görmedin
Destek ilaçlarım var canım. Düzenli kullanma alışkanlığı edinemedim. Resetlesin bakalım ekşinlar yaşamak için lazım bizeRica ederim ne demek hocam benim,omega filan kullanmak lazım herhalde beyin bazı olayları resetliyor başka olaya yer açıyor..
Faydası oluyordur onların herhalde,hiç kullanmadım o tür ilaçları kullanmak ta lazım aslında.Destek ilaçlarım var canım. Düzenli kullanma alışkanlığı edinemedim. Resetlesin bakalım ekşinlar yaşamak için lazım bize
Bak day day daha tatlıymışSen nasıl istersen. Ama çok tatlı nick. Day day
Günaydın canım nasıl oldun?
gripsel olarak iyiyim de regl sancısıyla uyandımGünaydın nasıl oldun
Abla o hayranı oldugu anime karakteriYine okuyamadım day dedim az önce
Ekolu Day desem ...iki ikisi uzayıp gidiyor
Ceviz meviz yiyoruz ama az etki ediyor demek ki...Faydası oluyordur onların herhalde,hiç kullanmadım o tür ilaçları kullanmak ta lazım aslında.
Sicak tut canım kendini.gripsel olarak iyiyim de regl sancısıyla uyandım
Günaydın canim ❤Günaydın canlarbugün tartıda eksiyi görerek uyandım inşallah cuma en az -500 gr. Yürümeye devam
Sıcak su torbaları varya ondan kullanabilirsin karnının üzerine koyup ısınırsın hemde ağrın biraz azalır.gripsel olarak iyiyim de regl sancısıyla uyandım
Yitik şifa tam tamamina menüye uydumAcaa görmüş olsaydımda gene 2 taneyi mideye indirirmiydim tartışıırr sjksjkjsksjksjk
Bilmiyorum ki hocam bu hayat yordu bizi bişide etkilemiyor gibiCeviz meviz yiyoruz ama az etki ediyor demek ki...
cuma günü ne verdisem almayayım da başka bir şey istemiyorumSicak tut canım kendini.sicak sıcak sarılayım kaptanıma iyi hissetsin kendini. Cuma gününe hepsi geçer inşallah.
migim bu ne mantar çorbasıymış yaaYitik şifa tam tamamina menüye uydum
Ama dünkü mantar çorbası bozdu
Yiinede hiç bişi agzima sürmedim
Dün kaynanam mantı yemedigim için isyan etti
Ya aç kaldı bu sadece çorbayla doyurmaz diyo
Bide yeter zayıflama böyle iyisin dedi
Aynı annem gibiannem de öyle isyan ediyor
Dediğim gibi arada olur bu kaçamaklar,ertesi güne daha dikkatli olursun.Yitik şifa tam tamamina menüye uydum
Ama dünkü mantar çorbası bozdu
Yiinede hiç bişi agzima sürmedim
Dün kaynanam mantı yemedigim için isyan etti
Ya aç kaldı bu sadece çorbayla doyurmaz diyo
Bide yeter zayıflama böyle iyisin dedi
Aynı annem gibiannem de öyle isyan ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?