Günaydın Elifim.Günaydın ablacim ❤
Dun nobet yormustur seni ablaGünaydın Elifim.
Dün gece yorgunluktan sızmış kalmışım geldiğimde saat 22.00' yi geçmiş sen gitmiştin.
Hayır abla yemedimYedin mi mantıdan yemedin demi,akşamları hafif yesen daha rahat edersin aslında.
İncelir onlarda kilo verdikçe:))
6 yıldır orada seviyor birde,evet yazları çok feci nefes almak bile zor yani.
Tantuni süper birde ciğer ve şiş et
Günaydınlar kuzum
Gayetnormal bencede çok ince oldumuda sopa gibi durur.
Günaydınlar kaptanım
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar kuzum
Arada olur öyle kaçamaklar ,dün 2 tane gofret yedim mesela..Hayır abla yemedim
Mantar çorbası içtim oda unlu olunca bozdum yıtik şifayı
Günaydınlar kuzummGünaydın ablacim ❤
Günaydın ❤
GofretArada olur öyle kaçamaklar ,dün 2 tane gofret yedim mesela..
Günaydınlar kuzumm
Günaydın canim ❤Günaydın ❤
Öyle bitanem klasik çıkış saatin hemen baktım çoktan gitmiştin.Dun nobet yormustur seni abla
Benim klasik biliyorsun 10 dedim mi cikiyorum siteden:)
Azını kim yiyor?Gofretertesi gün dengelersin
Kocam bi sürü gofret alıp geliyor çogunu kendi yiyor
Hatta dün kalori değeride vardı tırstım görünce bir ara bizdede öyleydi ben daha çok aşırıyordum almıyorum şimdi alırsamda 1 tane bitterli gofretten alıyorum..Gofretertesi gün dengelersin
Kocam bi sürü gofret alıp geliyor çogunu kendi yiyor
Olur abla arada yaa uzme kendiniÖyle bitanem klasik çıkış saatin hemen baktım çoktan gitmiştin.
Nöbet bitiminde Md. Yrd odasında nöbet defterini imzalayıp geliyoruz orada da sınav kagitlarimin olduğu dosyamı unutup gelmişim. Evde telefon okulda dosya unutuldu. Nolcek bu dalginligim
Hocam üzülme arada bizlerde yapıyoruz bu dalgınlığı .Öyle bitanem klasik çıkış saatin hemen baktım çoktan gitmiştin.
Nöbet bitiminde Md. Yrd odasında nöbet defterini imzalayıp geliyoruz orada da sınav kagitlarimin olduğu dosyamı unutup gelmişim. Evde telefon okulda dosya unutuldu. Nolcek bu dalginligim
Kaporta eskidi sorun değil de beyin de error verince 26 yaş dememin bir numarası kalmadı gibi sankiOlur abla arada yaa uzme kendini
Bende yaşıyorum unutkanlık oluyor bendede,artık yaşlarıda alıyoruz hocam gayet normal yani..Kaporta eskidi sorun değil de beyin de error verince 26 yaş dememin bir numarası kalmadı gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?