Gunes var ama burasida cok soguk bugun10 dk yürüdüm 1500 adım attımsoğuk ya dişarda
ahahah mitolojik bir isim diyelimTithiss hanım hoş geldinNerden bulursunuz bu isimleri
Yaaaa bende seni görmek istiyorum yakından
Hoşgeldinizahahah mitolojik bir isim diyelim
HoşgeldinYaaaa bende seni görmek istiyorum yakından
Olur tabii ki, başlığı gördüm geldim. Sağlıklı yaşam ve spor söz konusu sanırım :))Tanisalim mi
menün çok güzeldi bu arada yazayım dedim158 im yandik o zaman 154 e inerimyas 36 olacak
Aynen oyle ilk sayfada kurallarımiz ve formumuz var katilmak isterseniz kurallari okuyarak formu doldurabilir misinOlur tabii ki, başlığı gördüm geldim. Sağlıklı yaşam ve spor söz konusu sanırım :))
Günaydın canim ❤Herkese kocaman günaydın günümüz güzel geçsin bol yağ yakmalı geçsin
Hosbuldum canım da bu aralar diyet topigine uzağımHoşgeldin
Günaydın canımGünaydın canim ❤
Hosgeldin nur bende diyete uzagim.geneldeHosbuldum canım da bu aralar diyet topigine uzağım
Diyete ara verdim
Hem uzak hem kurucu helal olsun ne diyeyimHosgeldin nur bende diyete uzagim.genelde
Yaa sorma üstüme kaldi takim kaptanligi sonra buraya geldik isteHem uzak hem kurucu helal olsun ne diyeyim
Bir çok kişiyi zayiflattin belki bu vesileyle güzel iş ya ama ağır sorumluluk gerektiriyor sanırım.Yaa sorma üstüme kaldi takim kaptanligi sonra buraya geldik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?