Cok fazla vaktimi aliyor ama benim icinde iyi oluyor evde sıkılıyorumBir çok kişiyi zayiflattin belki bu vesileyle güzel iş ya ama ağır sorumluluk gerektiriyor sanırım.
İnsanlara faydası dokunan insanlar benim gözümde hep diger insanlardan 1-0 önde.
Evde adimliyorsam sayende kuşumCok fazla vaktimi aliyor ama benim icinde iyi oluyor evde sıkılıyorum
Simdiye kadar cok fazla kisi zayifladi sayfada
Gerci kimine gore benim.etkim yoktu ama olsundu
Evde adimliyorsam sayende kuşum
tamamdır bakacağım :)Aynen oyle ilk sayfada kurallarımiz ve formumuz var katilmak isterseniz kurallari okuyarak formu doldurabilir misin
19023205 :)
Benim ......pireler uçuyordu o anda kendimi kaybetmisim kuzum ya...Elhan abla dedikodu yapicaz dedim ben tlfn gorusmesine bir başladım seni kaçırdım bağırdım ki burdamisin diye sesin çıkmadı
Neyin tanrıçası acaba bir soralım gugil babayaahahah mitolojik bir isim diyelim
Bağışıklık kazanıyoruz canım zamanlaah ne güzel olur. ama gerçekten çok sıcak değil mi orası özellikle tesettürlü olunca ben çok bunalmıştım 3-4 günde
Ablam da tesettürlü, aynen dediklerini yapıyor. Biz de denize gittiğimizde asla asla 9u gecirmiyoruzBağışıklık kazanıyoruz canım zamanla
Ben de senin gibiyim. Nem bunaltıcı doğru ..yazın çok dışarı çıkmıyoruz . Denize güneş doğmadan gidip dönüyoruz. Dışarıdan gelenler gafil avlanıyor.
yesss
Abla deyişini görmüşüm ben de noldu bu kız niye ağlıyor diyordum ..Kiz TLF görüşmesi yapıyordum anca geldim ben goremiyorum ki pro değilim
Senin ......ucusuyormus abla bir güzel dinlenmişsındır inşallahAbla deyişini görmüşüm ben de noldu bu kız niye ağlıyor diyordum ..
Konum da önemli tatlım. Bizim evin bulunduğu yerde evler sıkışık değil bayağı rüzgar alıyor. Antalya'da Eylülden Hazirana kadar muhteşem bir iklim var. Diğer durumda kaçacaksın buradan.Ablam da tesettürlü, aynen dediklerini yapıyor. Biz de denize gittiğimizde asla asla 9u gecirmiyoruz
Benim eşim Mersinli Allah'ım oraya gidince boğuluyorum saniyorumKonum da önemli tatlım. Bizim evin bulunduğu yerde evler sıkışık değil bayağı rüzgar alıyor. Antalya'da Eylülden Hazirana kadar muhteşem bir iklim var. Diğer durumda kaçacaksın buradan.
Bomba gibiyim tatlım. Az önce kuaföre gittim geldim bir rahatladım sormaSenin ......ucusuyormus abla bir güzel dinlenmişsındır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?