Bence degil kesin bozukBen dün tam 1,5 saat spor yaptim bana saat diyor ki 191 kalori.bence saat bozuk değil mi
Ben gitmiyeli yıllar oldu ya bencede iyi gelmiştirBomba gibiyim tatlım. Az önce kuaföre gittim geldim bir rahatladım sorma
Dunyayi yiyip bana mısın demiyenlere giciğim bu yüzden.Ben dün tam 1,5 saat spor yaptim bana saat diyor ki 191 kalori.bence saat bozuk değil mi
İşte tamda duymak istediğimBence degil kesin bozuk
Olsun sen tepin ise yarar illakiİşte tamda duymak istediğimben boşuna tepiniyorum o zaman
Canim hassas bir cildim var keşke ben de gitmesem mecbur gidiyorum.Ben gitmiyeli yıllar oldu ya bencede iyi gelmiştir
Abla Allah seni inandirsin ben eskiden geceleri hep makarna yerdim.cubuk makarna hemide kırmızı cizgimdirDunyayi yiyip bana mısın demiyenlere giciğim bu yüzden.
İnşallah bırakmam bugün 3.gun inşallah işe yararOlsun sen tepin ise yarar illaki
Olsun havan olsun beyaaaCanim hassas bir cildim var keşke ben de gitmesem mecbur gidiyorum.
İlkokul numaran mı
Sag ol bitanemOlsun havan olsun beyaaa
Dışarda orta yaşlı bakımlı bir bayan görünce inşallah bende öyle olurum diyorum.Sag ol bitanemdoğuştan havalidir koçlar
sağ ol mefkuşum dün enfiye çekti hapşır hapşır içi dışına çıktı ama rahatladı sinüsleri boşalmış :)Anne olunca Çocuğun küçüğü büyüğü olmuyor tabi cnm
Cok gecmis olsun, nasil daha iyimi
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Bikac gündür bel agrisiyla ugrasiyom cnm, belim tutulmustu
Burayada gelesim gelmedi
Bugün agri kesici alip öyle işe gittim
Poseidon' un dişisi oluyor di mi
Tatlım bu bakimim dışarıdan görülmüyorDışarda orta yaşlı bakımlı bir bayan görünce inşallah bende öyle olurum diyorum.
O his çok fena ya. Gece olsa uyutmuyorAçım ama spor sonrası olduğu için yiyemiyorum gurul gurul gurul gurul
Aç karnına yapamıyorum ben yaa helal vallaAçım ama spor sonrası olduğu için yiyemiyorum gurul gurul gurul gurul
İzin veriyorum bak acıdımAçım ama spor sonrası olduğu için yiyemiyorum gurul gurul gurul gurul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?