Ayy, su içiyorum belki sesi kesilir diye yokO his çok fena ya. Gece olsa uyutmuyor
Dolu mide uyku yapıyo bende, aç karna daha iyi spor yapıyorumAç karnına yapamıyorum ben yaa helal valla
Sağol tatlım şeker yükselmesinden hıkhık gideyimİzin veriyorum bak acıdımbir havuç dilimi şöbiyet yiyebilirsin.
Bu sefer alamadığımız için zayiflayacazŞiömdi geldim eve yoruldum,market fiatları gene uçuk ne olacak böyle..
Bugün toplam 6302 adım olmuş bana yeter sırtım belim ağrıyor sonra ..
Öğleye kadar çok güzel adım sayısı canımŞiömdi geldim eve yoruldum,market fiatları gene uçuk ne olacak böyle..
Kim bu paşa
Oğluşun mu tatlım
Kolay gelsin canimBende yeni kahvaltı yaptım buçukta spora basliyacagim sonra eve çeki düzen vericem sonra pilav ocağa koyucam sonra pazara gidicem sonra yemek, çay ve kapanış (yazarken hepsi gözümün önüne geldi yoruldum)
Yag fiyatlarinda dusus var ama diğer hersey yine ayni abla hic ucuzlayan birsey yokŞiömdi geldim eve yoruldum,market fiatları gene uçuk ne olacak böyle..
Sağol canımKolay gelsin canim
Deme öyle deme normalde gün içnde bu kadar olmuyor benim leslie ye başlayınca iyi oldu hocam .1107toprağı kazın beni gömün
Kahvaltıya geç kalmışsın yemek var pazar işi var eve gel çay hazırla filan gün bitti zatenBende yeni kahvaltı yaptım buçukta spora basliyacagim sonra eve çeki düzen vericem sonra pilav ocağa koyucam sonra pazara gidicem sonra yemek, çay ve kapanış (yazarken hepsi gözümün önüne geldi yoruldum)
Bime gittim bir kaşar peyniri 60 lira olmuş,cuma günü kızçen kocası ve torun geliyor alışveriş yapmak lazım.Bu sefer alamadığımız için zayiflayacaz
Bundan sonrası olmaz hocam fazla geliyor bana bide evde olunca harekette olmuyor hiç.Öğleye kadar çok güzel adım sayısı canım
İyileştirmeye gidilecek umudunu iyice yitirdim fiyatlar bağımsızlığını ilan etti. Biat etmek de en kötüsü
Küm bu paşa oğlunmu yoksa.
5 litre 144 liraydı düşse ne olacak patlıcan 22 liraydı düşün yani..Yag fiyatlarinda dusus var ama diğer hersey yine ayni abla hic ucuzlayan birsey yok
aynen canım benim de pek sıcakla aram yok. deniz şehirlerindeki nem çok bunaltıyor bir deAslında orda babamın halası ve kuzenleri, eşimin de kuzeni var . Ama çok sıcak be gülüm orda yaşanmaz
Akıl , mantık devre dışı. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun canım.Deme öyle deme normalde gün içnde bu kadar olmuyor benim leslie ye başlayınca iyi oldu hocam .
Kahvaltıya geç kalmışsın yemek var pazar işi var eve gel çay hazırla filan gün bitti zaten
Bime gittim bir kaşar peyniri 60 lira olmuş,cuma günü kızçen kocası ve torun geliyor alışveriş yapmak lazım.
Ksada dumur oldum resmen,ekonomi bitmiş yerlerde artık yazık bize ..
Bundan sonrası olmaz hocam fazla geliyor bana bide evde olunca harekette olmuyor hiç.
Sorma fiatlar uçmuş,başka bir markette patlıcan 22 liraydı saydım saydım gene saydım ..
Biata gelirsek hocam ç,zgimden çıkarım burada,akıl var mantık var değilmi bunu kullanalım yeter.
Küm bu paşa oğlunmu yoksa.
Dun burda 129 du abla yudum marka5 litre 144 liraydı düşse ne olacak patlıcan 22 liraydı düşün yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?