Aynen öyle oldu abla.
Kahvaltıya geç kalmışsın yemek var pazar işi var eve gel çay hazırla filan gün bitti zaten
Ayıp yaaa bi de hava atıyo11 bin
Bizde zorlaniyoruz babam.herseyi yemiyorVallahi ne yemek yapacağımı şaşırıyorum. Ben zaten ayrı yiyiyorum genelde. Ama evdekiler çok zor
Evet yaaa, benim de en zor eşim, çocuklar daha kolayBizde zorlaniyoruz babam.herseyi yemiyor
Afiyet olsun ablaBi yeşil çay içeriz, bu arada yemek düşünelim
Kesinlikle hocam kendilerini soyutluyorlar evrenden başka paralelde yaşıyorlar sanki..Akıl , mantık devre dışı. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun canım.
Yudum du gördüğüm 144 di fiatıDun burda 129 du abla yudum marka
Sebzelere hic bakmadim onu pazardan aliyoruz genelde
Maşallahhh diyimmmOrmanı bulmuşken resim çekildim.
Olsun arada olur böyleAynen öyle oldu abla
Bende ıspanak var onu hazırladım pişiyor şimdi,dündede makarna ve tavuk var.Vallahi ne yemek yapacağımı şaşırıyorum. Ben zaten ayrı yiyiyorum genelde. Ama evdekiler çok zor
Teşekkürler canım.Kesinlikle hocam kendilerini soyutluyorlar evrenden başka paralelde yaşıyorlar sanki..
Yudum du gördüğüm 144 di fiatı
Maşallahhh diyimmm
Olsun arada olur böyle
Bende ıspanak var onu hazırladım pişiyor şimdi,dündede makarna ve tavuk var.
Rica ederim ne demek.Teşekkürler canım.
Senin naifligin,kibarligin, güzel kalbin olmasaydi bu kadar kişi olmazdi burdaCok fazla vaktimi aliyor ama benim icinde iyi oluyor evde sıkılıyorum
Simdiye kadar cok fazla kisi zayifladi sayfada
Gerci kimine gore benim.etkim yoktu ama olsundu
Teşekkür ederim ablacim ❤❤❤❤❤❤❤Senin naifligin,kibarligin, güzel kalbin olmasaydi bu kadar kişi olmazdi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?