Evet yazmıştık doğru hatırlıyorsun. Orada banlandim. Boş teneke sizden çok ses çıkarıyor dedim birine. Hatta beni cimere bimere şikayet etcekti.Rica ederim ne demek.
Bişey soracam bz sen,nle siyaset topiğinde filan çok yazıştık demi yanlış hatırlamıyorsam
Selam canim iyiiym.sen nasılsin iyilesebildiniz miSelam herkes iyi mi geçmiş yapamiyorum :/ :)
Saglikli beslenme cabam devam ediyor hâla tam duzene oturtamasamda bir gun olacak. Bir kaç sabahtir erken kalkmaya çalışıyorum o da olmuyo
Kimi bimi yimi diyesim geldi.Cok fazla vaktimi aliyor ama benim icinde iyi oluyor evde sıkılıyorum
Simdiye kadar cok fazla kisi zayifladi sayfada
Gerci kimine gore benim.etkim yoktu ama olsundu
Cocuklar cok daha iyi sukurler olsun. Antibiyotikleri bitti takviyelere başladim. Allah ne verdiyse kara murverli tablet falan almis eşim. Balik yağı vitamin surubu vericem 2 günde bir deSelam canim iyiiym.sen nasılsin iyilesebildiniz mi
Eskiden seçim zamani hem kime oy vereceksiniz diye mesaj atip soruyolar cevap verince de banliyolarEvet yazmıştık doğru hatırlıyorsun. Orada banlandim. Boş teneke sizden çok ses çıkarıyor dedim birine. Hatta beni cimere bimere şikayet etcekti.
Bal tüket canım. Şifa olsun.Cocuklar cok daha iyi sukurler olsun. Antibiyotikleri bitti takviyelere başladim. Allah ne verdiyse kara murverli tablet falan almis eşim. Balik yağı vitamin surubu vericem 2 günde bir de
Bende öksürük gecmiyor işte. Dun gece yine uykumdan uyandim bir kriz tuttu zor gecirdim. Ekmek attim agzima o saatte
Evet şimdi baktım bulamadım. Bir anket vardı. Altına yorum yapmıştım.Eskiden seçim zamani hem kime oy vereceksiniz diye mesaj atip soruyolar cevap verince de banliyolar
Hır.... vermicem demistim
Bal daha da oksurtuyor beni maalesef. Teşekkür ederimBal tüket canım. Şifa olsun.
Bal,limonlu sıcak su yapiyorum cok iyi geliyor canimCocuklar cok daha iyi sukurler olsun. Antibiyotikleri bitti takviyelere başladim. Allah ne verdiyse kara murverli tablet falan almis eşim. Balik yağı vitamin surubu vericem 2 günde bir de
Bende öksürük gecmiyor işte. Dun gece yine uykumdan uyandim bir kriz tuttu zor gecirdim. Ekmek attim agzima o saatte
Çok güzel afiyet olsun canımKesinlikle hocam kendilerini soyutluyorlar evrenden başka paralelde yaşıyorlar sanki..
Yudum du gördüğüm 144 di fiatı
Maşallahhh diyimmm
Olsun arada olur böyle
Bende ıspanak var onu hazırladım pişiyor şimdi,dündede makarna ve tavuk var.
Görüncede tahmin ettim aslında,iyi demişsin neydi o zamanlar demi şimdi çok sakin sular duruldu,se.em zamanı gene ekşınlar başlar orada bile kaç tane ceza aldım hatırlamıyorum bile.Evet yazmıştık doğru hatırlıyorsun. Orada banlandim. Boş teneke sizden çok ses çıkarıyor dedim birine. Hatta beni cimere bimere şikayet etcekti.
Evdekilere basmiyorsun inşallah karbonhidratlarıVallahi ne yemek yapacağımı şaşırıyorum. Ben zaten ayrı yiyiyorum genelde. Ama evdekiler çok zor
Sagolasin kuzumGecmis olsun ablacim
Sen 27 olmadinmi cnmKaporta eskidi sorun değil de beyin de error verince 26 yaş dememin bir numarası kalmadı gibi sanki
Benimkinin tersiymisHa ha Ben de geçen gün markete gittim arabayla. Alışveriş yaptım eve yürüyerek döndüm.
Ikinizede gecmis olsun cnmGunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik
Ohh şükür cnm sevindimsağ ol mefkuşum dün enfiye çekti hapşır hapşır içi dışına çıktı ama rahatladı sinüsleri boşalmış :)
bu gün çok daha iyi şükür
çok geçmiş olsun senin de belin tutulmuş , bu gün nasılsın , bel de hemen geçmiyor yaaa
Bendede hep vardı öksürük bir tarif buldum onunla yendim nerdeyse .Cocuklar cok daha iyi sukurler olsun. Antibiyotikleri bitti takviyelere başladim. Allah ne verdiyse kara murverli tablet falan almis eşim. Balik yağı vitamin surubu vericem 2 günde bir de
Benim dedigim son seçim degil, daha oncesiydiEvet şimdi baktım bulamadım. Bir anket vardı. Altına yorum yapmıştım.
Kuru öksürük için bi damla var iyi geliyor aslinda cnm ama dr yazmasi lazimBal daha da oksurtuyor beni maalesef. Teşekkür ederim
Surekli ihlamur yapamadim birde onu deniyim tekrar teşekkür ederimBal,limonlu sıcak su yapiyorum cok iyi geliyor canim
Ihlamurun var mi varsa icine kus burnu atiyoruz oda öksürügu azaltiyo
Kekik cayi da azaltiiyo limonlu
Merhaba zuhalcim...nisandan önce 27 demicimSagolasin kuzum
Sen 27 olmadinmi cnm
Bu arada unutkanlık asrın hastaligi cnm
Benimkinin tersiymis
Bende yuruyerek gittigimde, araba var zannedip koca bi torba alisveris yapip elimde tasiyarak getirdiydim
Ikinizede gecmis olsun cnmsende dikkat et, kötü olursan cocuklara kim bakicak
Ohh şükür cnm sevindim
Gecmedi zaten cnm
Cumartesi en kotusuydu, o kadar degil ama belim kazık gibi
Hep sicak koyup duruyorum
Seçim zamanı gene olur patron anket açıyor nasılsa,ne kavgalar çıkıyordu oradaEskiden seçim zamani hem kime oy vereceksiniz diye mesaj atip soruyolar cevap verince de banliyolar
Hır.... vermicem demistim
Teşekkürler sağolÇok güzel afiyet olsun canım
C.başkanlığı seçimimi yoksa ..Benim dedigim son seçim degil, daha oncesiydi
17 aralik sonrasi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?