Allah güç ve kolaylık versintatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarken
pazartesi mutfak dolaplari detayli temizlik misafire hazirlikla gecti .. veee yarın yine misafirim var sabahtan beri kosusturuyorum.. cok işim var belimde agriyor
ve haftaya sinavim var hic calismadim daha
allahımmm sen buyuksun
Zipzip-
Ankee
Sanki migi değil de kuzeni telefonu eline almış gibi geldi bir anVavv sunucu mübarek.
Çok fazla ağrı yaşamadan atlatırsın inşallah canım benimAmin inşallah canımbu arada sol kolum ağrımaya başladı iyice sertleşti aşi gerçekmiş en azından.
Aksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.
5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe
Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay
Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna
2 l su
Vallahi öyle yapmak lazım. Ama ben isyan ettim bu sefer. Yemeği kızartmayıp fırında yaptım diye kimse yemedi. Ben de aldım bizim buradaki dev köpeğe götürdüm. Hayvan yedi bi de teşekkür etti.İsyan edenlerin önüne bir tencere bol soslu makarnayı koy.Ozellikle kaptan yardımcısının.
Nasıl yazmişimSanki migi değil de kuzeni telefonu eline almış gibi geldi bir anyok la dedim sonra .
Birlikte atlatalim inşallah.Çok fazla ağrı yaşamadan atlatırsın inşallah canım benim
Gereği düşünüldü.
Bende yemegi çöpe atmasına kızıyorumVallahi öyle yapmak lazım. Ama ben isyan ettim bu sefer. Yemeği kızartmayıp fırında yaptım diye kimse yemedi. Ben de aldım bizim buradaki dev köpeğe götürdüm. Hayvan yedi bi de teşekkür etti.
Ohhh afiyet olsun ponçiğe.Vallahi öyle yapmak lazım. Ama ben isyan ettim bu sefer. Yemeği kızartmayıp fırında yaptım diye kimse yemedi. Ben de aldım bizim buradaki dev köpeğe götürdüm. Hayvan yedi bi de teşekkür etti.
Ohh mis gibi karnı doydu.Vallahi öyle yapmak lazım. Ama ben isyan ettim bu sefer. Yemeği kızartmayıp fırında yaptım diye kimse yemedi. Ben de aldım bizim buradaki dev köpeğe götürdüm. Hayvan yedi bi de teşekkür etti.
Sayfamızın şifa annesiRica ederim mutlaka deneyin çok faydasını gördüm,bende bide faranjit var epey kesti öksürüğü.
Benim devre gene yandı hemen başlığa baktım.Gereği düşünüldü.
Baslik sürekli degisiyorduBenim devre gene yandı hemen başlığa baktım.he valla yine değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?