Afiyet olsun canim ❤Zıpzıpcım ben sanırım dünkü menüyü yazmadım hemen iki günlük yazayım
4 Ocak
Sabah 11.00
Tam buğday ekmeğine sandviç
Çay
Akşam 15.00
Küçük kıymalı pide
Yoğurt
5 Ocak
Sabah 10.00
2.5 wasa
Peynir domates acı biber çay
Akşam 15.00
Okuldan çok geç çıktım dışardan söyledik
Bir et dürüm portakal suyu
Zipzip- Ankee
Sağol kuzumAfiyet olsun canim ❤
Efsane.
Bu alıntı nasıl oldu bilmiyorum.valla bugün hiç keyfim yoktu. şu saate kadar 8.000 i zor topladım. hatta dedim herhalde bugün ilk defa spor eksik olacak, ama şükür zorla da olsa tamamladım. diş hala zonkluyor ziraZipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2981998
Kolay gelsin canim
ben yokken temizlemissin mis gibi kokmuseline saglik
Koç burcu mu tatlımBende Nisan
Ay kötü bisey mi oldu bi gerginlik mi varCanım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile.Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.
Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben.
Canim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarmerhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım
Şifa olsun canımCanim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
İsyan edenlerin önüne bir tencere bol soslu makarnayı koy.Yok hayatım ama bu sefer de gemide isyan çıkıyo
Takılıyorum hayatım
Valla çocukları beklerken okulun çevresini turlamaya başladım. Sana yetişirim ümidiyle. Ama içtiğim sular tırmalıyor şu an . Bir köşede dua ediyorum şu an, eve yetişmek için.
Teşekkür ederim bitanem.Şifa olsun canım
amaan sallaİşin ilginç tarafı ben de. Neden diyorum bu yorum bu tepki uzaylı gibi bakıyorum. Salla gitsin.
Şifa olsun ablacimCanim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
Allah şifa ve kolaylık versin canım.Hastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Ohhh çok güzel
Amin inşallah teşekkür ederim bitanemŞifa olsun ablacim
Hayatı boyunca kaostan beslenenler insanlar için üzülmeye ve fazla onemsemeye değmez canım boşverCanım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile.Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.
Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben.
Iyi akşamlar canım ❤İyi akşamlar arkadaşlar
İyi akşamlar hoş geldin dolunaycimİyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?