Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hindi tandiri bulmuşsun bir avuç nedir kuzum ya...gömseydin yarım kiloyu...
Bir buçuk börek olmamış orada haklısın bak...terazin bozulmuş...Yarın çok dikkat et. Afiyet olsun canım
canım sorma hiç. bugün kendimi karboya vurdum. bir yere davetliydim. yemesem olmazdı.
akşam güya pilav yemeyecektim ama dayanamadım

Bu saat oldu mu çok acıkıyorum kızlar hemen uyusam diyorum sabaha açlığım geçmiş uyanıyorum bi de kahvaltı saati gelmiş oluyor o haşlanmış yumurta bana ziyafet gibi geliyor
Canım aslında acıkmıyorsun. Bu Saatlerde yediğin için beyin yedl diye mesaj yolluyor. Uyma ona.

Aynen olsa dert olmasa dert.

Ben bu ara yesem de yemesem de hep açım midem hep boş. Artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
Bence de. Sen tam konsantre olamadın. 60kiloyum da olamadı. Bazen çevre bazen psikoloji etken. Bazen hastalık. Bazen eş bazen çocuk. Diyeti bozmak için bahane oluyor. Bütün mesele hiçbirsey ya da hiç kimseyi bahane kabul etmemek. Yemek sadece sağlık ve doymak için yenir. Onun dışında yenen yemek zehirdir.

Kemerlerinizi takın, bomba bir şey diyeceğim.
Her şey beyinde bitiyor.

Süper bağladın süper

Canım gercekten sebebini çözemiyorum. Sırf hastalıktan da olmaz yani mutlaka başka bir sebebi vardır ama bilemiyorum üzülüyorum. Tam diyorum evet bu sefer oluyor vay inceldim iyi gidiyorum derken kendi kendime nazar değdiriyorum adım atmıyorum yiyip duruyorum

Benim de bugün başladi. Cumaya etkisi geçer inşallah.
valla bugün gelen belirtiydi sadece. yarın başlar diyorum ama cumaya nasıl olurum bilmiyorum. başımı ağrıttı şimdiden. yarın umarım daha dikkatli yerim.
Evet ruh hali tamamnrn değişiyor. Büyük dert. Olması da olmaması da.
aynen canım bir de böyle gecikince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…