Seni çok seviyorum cordişyamSeni çok seviyorum cordelia uygundur.
Elhanım oğlum elimden telefonu kaptı gitti
canım sorma hiç. bugün kendimi karboya vurdum. bir yere davetliydim. yemesem olmazdı.Hindi tandiri bulmuşsun bir avuç nedir kuzum ya...gömseydin yarım kiloyu...
Bir buçuk börek olmamış orada haklısın bak...terazin bozulmuş...Yarın çok dikkat et. Afiyet olsun canım
Rozet dağıtsin. Diyet kurdu, Spor Kolu Başkanı Haftanın MasterFit i
Ben de bu ara yiyorum yacanım sorma hiç. bugün kendimi karboya vurdum. bir yere davetliydim. yemesem olmazdı.
akşam güya pilav yemeyecektim ama dayanamadım
Ben de seni çok seviyorummmmm.Seni çok seviyorum cordişyam
Elhanım oğlum elimden telefonu kaptı gittişimdi geri alabildim canimsin seni beğenmemek olur mu hiçç
Ac uyanmak çok güzel bir duygu.Bu saat oldu mu çok acıkıyorum kızlar hemen uyusam diyorum sabaha açlığım geçmiş uyanıyorum bi de kahvaltı saati gelmiş oluyor o haşlanmış yumurta bana ziyafet gibi geliyor
OleeeeyyyyyBen de seni çok seviyorummmmm.
Afiyet olsun bitanemcanım sorma hiç. bugün kendimi karboya vurdum. bir yere davetliydim. yemesem olmazdı.
Ama ama ama haksızlık bu öyle değil mi?canım sorma hiç. bugün kendimi karboya vurdum. bir yere davetliydim. yemesem olmazdı.
Yani kırmızı takımdasin.Afiyet olsun bitanemmisafirlik işin içine girince elden çok şey gelmiyor. Yarın halledersin spor ve iyi beslenmeyle.
bende reglin gelmemesi kötü etki yaptı. ama güzel haberim var az önce belirti geldi. yarın tam başlar. çok şükür vallaBen de bu ara yiyorum ya
Canım aslında acıkmıyorsun. Bu Saatlerde yediğin için beyin yedl diye mesaj yolluyor. Uyma ona.Bu saat oldu mu çok acıkıyorum kızlar hemen uyusam diyorum sabaha açlığım geçmiş uyanıyorum bi de kahvaltı saati gelmiş oluyor o haşlanmış yumurta bana ziyafet gibi geliyor
evet kötü oldu canım yaa üzgünüm. çok sıkıldım ama valla şu regl olayı çok bunalttı beni. gelse bir türlü gelmese bir türlüAma ama ama haksızlık bu öyle değil mi?
Benim de bugün başladi. Cumaya etkisi geçer inşallah.bende reglin gelmemesi kötü etki yaptı. ama güzel haberim var az önce belirti geldi. yarın tam başlar. çok şükür valladarladı zira beni
Evet ruh hali tamamnrn değişiyor. Büyük dert.evet kötü oldu canım yaa üzgünüm. çok sıkıldım ama valla şu regl olayı çok bunalttı beni. gelse bir türlü gelmese bir türlü
Aynen olsa dert olmasa dert.Evet ruh hali tamamnrn değişiyor. Büyük dert.Olması da olmaması da.
Bence de. Sen tam konsantre olamadın.Aynen olsa dert olmasa dert.
Ben bu ara yesem de yemesem de hep açım midem hep boş. Artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
Süper bağladın süperBence de. Sen tam konsantre olamadın.60kiloyum da olamadı. Bazen çevre bazen psikoloji etken. Bazen hastalık. Bazen eş bazen çocuk. Diyeti bozmak için bahane oluyor. Bütün mesele hiçbirsey ya da hiç kimseyi bahane kabul etmemek. Yemek sadece sağlık ve doymak için yenir. Onun dışında yenen yemek zehirdir.
Kemerlerinizi takın, bomba bir şey diyeceğim.
Her şey beyinde bitiyor.
valla bugün gelen belirtiydi sadece. yarın başlar diyorum ama cumaya nasıl olurum bilmiyorum. başımı ağrıttı şimdiden. yarın umarım daha dikkatli yerim.Benim de bugün başladi. Cumaya etkisi geçer inşallah.
aynen canım bir de böyle gecikinceEvet ruh hali tamamnrn değişiyor. Büyük dert.Olması da olmaması da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?