Süper bağladın süper
Canım gercekten sebebini çözemiyorum. Sırf hastalıktan da olmaz yani mutlaka başka bir sebebi vardır ama bilemiyorum üzülüyorum. Tam diyorum evet bu sefer oluyor vay inceldim iyi gidiyorum derken kendi kendime nazar değdiriyorum adım atmıyorum yiyip duruyorum
İnşallah bitanem. Senden özendim yarın ben de foto çekip aticamEvet iyi bağladım. Da Vinci sifresi mübarek.
Çünkü beyin direniyor canım. Hayır eskisi devam et kim uğraşçak şimdi diyor. İnşallah azmin gelir. Cıpcıtır anne olursun.
Koskoca mavibtski.. kaptanı bol salatalı bol.sebzeli doyurucu ama kalorisi düşük bir menüyle gelir.valla bugün gelen belirtiydi sadece. yarın başlar diyorum ama cumaya nasıl olurum bilmiyorum. başımı ağrıttı şimdiden. yarın umarım daha dikkatli yerim.
aynen canım bir de böyle gecikince
Özenin diye yapıyorum.İnşallah bitanem. Senden özendim yarın ben de foto çekip aticam
Takim dışı moral vermek için yazmıştım canımYani kırmızı takımdasin.Afiyet olsun halledersin. Börek pilav nasıl hallolur ki?
Evet canım mhrs den veya e nabizdan bir bak .2 biontek olduk şimdi 3. Aşılar mı başladı kızlar hep asi olmuşsunuz
Başlıkta ismim nasıl görülüyor diye bir bakayım dedim...
Valla ben de var. Seni geçeyim yeter. İkimiz de artı idik. Senden çok eksi geleceğim. Regli işimi bozmazsa. Hah hah hah haaaa Senden çok zayıfladım sonunda hah hah hah haaaaaa. Diyeceğim.Takim dışı moral vermek için yazmıştım canımbu hafta nedense bir yarış heyecanı yok içimde
Şimdilik zıphanBaşlıkta ismim nasıl görülüyor diye bir bakayım dedim...
İyi geceler mesajımı siler gelirim bakValla ben de var. Seni geçeyim yeter. İkimiz de artı idik. Senden çok eksi geleceğim. Regli işimi bozmazsa. Hah hah hah haaaa Senden çok zayıfladım sonunda hah hah hah haaaaaa. Diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?