Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım üzüldüm yaa 70 li kilolara inmiştin de mi?
ama neyse moral bozmayalım. evet regl çok etkiliyor. özellikle premenapoz ve menapoz dönemi. ama yapacak birşey yok. önümüze bakacağız. ayrıca menapoz döneminde kilo verilmez diye birşey yok. güzel bir diyet ve sporla bence verirsin.

samimi söylüyorum diyet yaparken senin menülerin çok hoşuma gidiyordu. çok başarılıydı. yine yaparsın tatlım kendine inan

Kayak işini sevmem de kar tatiline bayılıyorum. Soba veya şömine olacak. Karda debeleneceğim. Sıcak çay kahve kar kokusu ohhhh misss. Keyifli bir tatil dilerim canım
Ben de beceremiyirum kayagi canim. Esim ve kizim seviyir ben de senin gibi karla oyalaniyorum veya cay/kahve fasli. Bu sefer bir de bebisle ilgilenirim ek olarak
sagol canim.

Ben de...Memnun kalma olayında muhatap olacağımız insanlar dürüst güvenilir olsun gerisi detay tabi ki...konfordan çok güler yüz samimiyet biraz da temizlik önemli benim için.
Kesinlikle haklisin canim. Beraber gittigimiz komsular da oyle sakin ilkmli insanlar. Hiic sevmem yuzu gulmeyen, somurtkan insani

Cok haklisin canim. Daha onceden yaptik yine yapariz

Canim bi basla. Yavas gitsin ama gitsin. Kesinlikle katiliyorum 60kiloyum a. Gel beraber zayiflayalim. Yiyip kendimizle kus kalmayalim, yemeyip dikkat edip kenfimizle barisalim

Yarın bakalım kaç milyon milyar kilo almış olucam bu hafta karbonhidrat havuzunda yüzdüm.

Neyse yılın ilk haftasının günahı olmasın dimi????
Geçen gunde öyle demedinmiydi sekercim:)))
Eksi ciktiydin
İnsallah bu seferde öyle olur

Öğlen yada akşam yemeği olarak bence güzel oluyor kısır, salatasını bol tutunca tok da tutuyor kalori olarak da yüksek değil tabi içine konulan yağı az tutmak gerekiyor
Kesinlikle haklisin. Su siralar yemiyirum ama salatasini bol tutunca super bir ogun. Hem saglikli hrm doyurucu hem de diyete uygun

Canım sabah bir tartilayim olumlu sonuç alırsam takımlarla devam edeyim. Olumsuz olursa tek başıma bir şeyler yapmam lazım...şu an önümü göremiyorum...
Arti gelsen eksi gelsen kal bizle (yensek yenilsek kalbimiz hep senle den alinti)

Allah kabul etsin canim. Masallah bu menulerle zaten dusunmustum kesin ekdi gelirsin diye sporun da harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…