Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldiniz nuran

6 Ocak menüsü
Kahvaltı 06.30
2 tavada yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği 3 siyah zeytin
Yarım havuç

Ara 10.30
1 küçük mandalina

Öğle 12.00
1 kase brokoli salatası
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
Domates salatalık yarım havuç 3 siyah zeytin

Ara
1 sade kahve

Akşam 18.00
1 YK Pirinç pilavı
3yk patates oturtma
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

Su 3lt
Zipzip- 60kiloyum

Ahmet apa diye biri Aidin Salihlin açlık oruclarindan yola çıkarak bir seviye sistemi çıkartmış 9 seviye sonunda arınmış ve temizlenmiş oluyorsun karaciğer vs birçok organ temizlikleri yapiliyor
O kişiyi okudum bakarken,bir nevi arınma gibi biley herhalde kolaya benzemiyıor sanki bazı yasaklar varmış yeme konusunda.

Kaptanim ben masterfit istiyorum ama kizda hasta adimlarima guvenemiyorum bu hafta beni yesil yapsan
Tamam canim
Hosgeldin tekrardan canim bende elif 32 yaşındayim Ankarada yasiyorum
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun abla
Canım sabah bir tartilayim olumlu sonuç alırsam takımlarla devam edeyim. Olumsuz olursa tek başıma bir şeyler yapmam lazım...şu an önümü göremiyorum...
Ekledim masterfite
Aşkıııım ben sensiz yarışamam.
Elhan yoksa ben de yokum Zipzip-
Ekledim ikinizide abla
Tamam canim iyi tatiller ekliyorum masterfite

Inanmiyorum kızlar geçen cuma tam 66 kiloydum sonra pazartesine kadar hafif diyet yaptım alıştırma yani pazartesi ödemimi atmıştım 65.4 geldim
Ve bu pazartesiden cumaya 63.8 geldim zaten akşamları kıvranıyordum açlıktan biliyordum zayıflayacağımı müzik açıp oynamak istiyorum cumadan 2.2 kg ama pazartesiden 1.6 kg hangisini kabul edersek artık

Beni de ekledin mi canım kırmızı kalpli takima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…