- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah inelim yeniden 62ye 59 a ayy super olur. Yok koydum kafama bu sefer acliktan uyuyamiyorum bazen ama hiic sorun degil, jnceldigimi istedigim vucuda sahip oldugumu hayal ederek uyuyorumTakımda kalmanın avantajlari elbette çok fazla canim. Arayı kapatayım diye bir hafta ayrı kalacaktım ama arkadaşlar yani siz birakmayinca devam ederim. Aynı boydayiz ne güzelmişİlk mezuniyetimde 62' ydim. Korumada 59' lara kadar indim. Şimdi yine 68' ler. Üç yıl içinde tabi....
Super bugünlük tamamladik
iyi gecelerIyi geceler kizlar ❤
Ederim canim etmem miDeryoş kartını al oranın ...memnun kalırsan haber et ..dağlık bölgelere bayılırım.
Ben de gelirim hem de öyle böyle degilYarın sadece ben artı ile gelicem galiba
Kayak işini sevmem de kar tatiline bayılıyorum. Soba veya şömine olacak. Karda debeleneceğim. Sıcak çay kahve kar kokusu ohhhh misss. Keyifli bir tatil dilerim canımYalan yok baya da uyguna bulduk. Gecen sene gidemedik kis tatiline, bu sene komsumla gidiyoruz. Onlar buldular burayi. Ilk defa kayak pistinin yaninda kalcaz. Hep fiyati daha uygundiye kayak pistinin en az 20-30km uzaginda kaliyorduk. Bir trafik oluyor sabahlari , o mesafeyi 1 saatte zor gidiyirduk. Yasli bir kadin oda kiraliyor, yemekleri de yapiyor kalanlara. Iyi denk geldi.
Ben de...Memnun kalma olayında muhatap olacağımız insanlar dürüst güvenilir olsun gerisi detay tabi ki...konfordan çok güler yüz samimiyet biraz da temizlik önemli benim için.Ederim canim etmem migerci ben kolay memnun olan biriyim. Oda sicak olsun yemekler yenilebilir duzeyde olsun yeter
beni beniSENİİİ SEVİYORUUUUM
Selam hosgeldinHellooooğğg bağyanlar
geçerken uğradım bi.
Nasılsınız??
Kararlılık çok önemli canım. Senin iş bitmiş. Tek ihtiyacın biraz zaman. İneriz niye inmeyelim. Üç yıl önce 82 kiloydum. XXL zor giriyordum. O zaman verdiysek şimdi de verebiliriz.Insallah inelim yeniden 62ye 59 a ayy super olur. Yok koydum kafama bu sefer acliktan uyuyamiyorum bazen ama hiic sorun degil, jnceldigimi istedigim vucuda sahip oldugumu hayal ederek uyuyorumcok kizdim bu sefer kendime. Bosuna demiyorlar insan ne yaparsa kendine yapar diye
hoşgeldin canım nasılsın?Hellooooğğg bağyanlar
geçerken uğradım bi.
Nasılsınız??
Bu takımda herkes birbirini çok severbeni beni
Tatlim sen nerelere kayboldun. Ne güzel tanışmıştık. Tam kaynaşacaktik ki....Hellooooğğg bağyanlar
geçerken uğradım bi.
Nasılsınız??
Allahım yaaaOnun büyük bir yüreği var
Hamımızı çoh sever
Seni de seviyorum kedi ortağımbeni beni
ben de seni seviyorumAllahım yaaatabi ki
Seni de seviyorum kedi ortağım
Öğlen yada akşam yemeği olarak bence güzel oluyor kısır, salatasını bol tutunca tok da tutuyor kalori olarak da yüksek değil tabi içine konulan yağı az tutmak gerekiyordışarıdaydım yani kontrole gittim. eve gelince az yulaf lapası yaparım ya da kuruyemiş falan gibi bir şeyler yerim gibi düşünmüştüm. ama eve gelince hazırda kısır gördüm oturdum yedim. abartı yemesem de bulgur midemde şişlik yaptı
İyiyim canım ama halen şişkoyumhoşgeldin canım nasılsın?
kolay gelsinBen çocukları yatırmaya gidiyorum
Allah sonumu hayır etsin
Kaynaşırız merak etmeTatlim sen nerelere kayboldun. Ne güzel tanışmıştık. Tam kaynaşacaktik ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?