Rakip secmediniz mi ikili kapisma olacakBenim ortim mavi takımda ne olacak
Aypareyle degil miydinaa biz geçen hafta orti yapmadık
Rakip hangisi bilemedimRakip secmediniz mi ikili kapisma olacak
AnlamadimRakip hangisi bilemedim
Kiz madem hap icecektin dun aksam niye icmedinEmeğiNe sağlıK canim beniM
Sorma ya haP içicem akşaM
Gecen hafta bisi yapmadik kiAypareyle degil miydin
Yine girip cikabilmissinGördüğünüz gibi ışık hızıyla depresyona girip çıktım. Çünkü çocukları okuldan almalıyım
Çok tatlı bir ailesiniz maşallah diyimmSelam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Bwn oya17 yi seçtim ama sarı takımda büşrayla yarışacagım kafam döndü takım içi mi seçilecek onu çözmeye çalışıyorumAnlamadim
Salaklığımdan. Unuttum.Kiz madem hap icecektin dun aksam niye icmedin
Fark etmez ki canimBwn oya17 yi seçtim ama sarı takımda büşrayla yarışacagım kafam döndü takım içi mi seçilecek onu çözmeye çalışıyorum
takımlar hayırlı olsun herkese bol eksili bir hafta diliyorum
MasterFit Yarışması 17.Etap Kırmızı Takım 1 Aomine Daiki 61,5 Kırmızı Kaptan 2 @60kiloyum 84,1 Kırmızı 3 @ugurbocuuu 63,8 Kırmızı 4 @aytozuvegece 82,5 Kırmızı 5 @sardunya1038 65,2 Kırmızı 6 @sara_28 98,4 Kırmızı 7 aypare ackerman 58,4 Kırmızı 8 @masal_19 58,1 Kırmızı 9 Wilma11 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 K KarlarKralicesi 65,3 Mavi Kaptan 2 Cordelia 60,6 Mavi 3 fesang 62,6 Mavi 4 @DeryaOnDiet 73,25 Mavi 5 @pastel34 68,2 Mavi 6 O oya17 69,8 Mavi 7 Elhan 67,7 Mavi 8 @dolunaydagel 86,0 Mavi 9 @Busra 17 Mavi-Sarı Yeşil Takım @Zeynep_Nihal @limonlutarcinlikek 59,4 @Emma3 57,7 North River 73,9 @eceboce 66,5 @Sonsuz umut 63,5 Tutku44 80,2 @MaYa_MiLa 57,2
tuttumm bacımm bırakmam seniTakil pesime Tutku beni yakalayamaz ki Tutku beni yakalayamazzzz
Masalla rakip olmustu
Toparlariz canım inşallah.e yine de vermişsin işte ne güzel.
ben de pazartesi artı çıkmıştım şükür en azından artı çıkmadım bu da bir şeydir.
bir de en çok emeklerin bu kadar çabuk boşa çıkması koyuyor insana yaa, kilo alsaydım çok üzülürdüm gerçekten.
bir de dün çok az yemişsin, o kadar yüklenme kendine yaa etraf hastalık kaynıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?