- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Teşekkürler cancazım
Tabi canım illaki gidecek, biraz da sabırsızızsen pes etme 1-2 gidecek inşallah bak bana 1 ileri 2 geri
ama gidiyor yavaş yavaş da olsa
Aslansinsin yaparsın sen.(sporunu yap sonra depresyona girersin)
Senin yüzünden 1 saat tempolu yürüş yaptım. Hemen de gaza geliyorumGaz lambasını al başla
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 17.Etap MasterFit 1 Cordelia 60,6 2 Elhan 67,7 3 pastelfit 68,2 4 @aypare ackerman 58,4 5 dolunaydagel 86,0 6 @aytozuvegece 82,5 7 @60kiloyum 84,1 8 ugurbocuuu 63,8 9 fesang 62,6 10 Aomine Daiki 61,5 11 O oya17 69,8 12 @masal_19 58,1 13 @sardunya1038 65,2 14 @sara_28 98,4 15 DeryaOnDiet 73,25 16 K KarlarKralicesi 65,3 Sarı Takım 1 @Migim 2 Amine Busra Yeşil Takım 1 @Zeynep_Nihal 2 @limonlutarcinlikek 59,4 3 @Emma3 57,7 4 @EppekArasi 73,9 5 @eceboce 66,5 6 @Sonsuz umut 63,5 7 @Tutku44 80,2
Tebrik ederim canımmerhaba arkadaşlar çok şaşırdım kaptan olmuşumteşekkür ederim umarım iyi olur herkes için ben müsaitim sanırım seçmeleri yapabiliriz
Amanııın çooook soğuuukSagol canim biz ilk ciktigimizda eksi 5ti, donene kadar eksi 9 oldu. Ruzgar cok fazla
Hoşbulduuukpastelfit hoşgeldin :)
Eveeeeeeeeettttttt✌Kırmızı Takımın Azimli kızları
Bu hafta menü, su, spor ve adımlarımıza gereken özeni gösterip haftayı galip kapatmaya var mısınız ??
@60kiloyum
ugurbocuuu
@aytozuvegece
@sardunya1038
@sara_28
@aypare ackerman
@masal_19
@Migim
Bende heyecanlıyım canım inşallah birlikte güzel yol alacağızçok heyecanlıyım korktuğum şey başıma geldi :)
inşallah :)Bende heyecanlıyım canım inşallah birlikte güzel yol alacağız
Kaptanım hepimize başarılar. Tahmin ediyorum bu hafta güzel eksiler olacak.cağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz
Cordelia
fesang
DeryaOnDiet
pastelfit
O oya17
Elhan
Amine Busra
dolunaydagel
Kaptanım hepimize başarılar. Tahmin ediyorum bu hafta güzel eksiler olacak.
Olleeey
Ben de onu yazıyodum
Bugun adim yok canimBugün adım var mı kaptanımAomine Daiki
Yooo niye bosa olsun ki bende yürüyorum 8000 adimdayim simdiYoksa boşa mi yürüyorum
Canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun kaptanlığın. İnşallah ben de eksiye düşerim mahcup etmekten hiç hoşlanmıyorumcağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz
Cordelia
fesang
DeryaOnDiet
pastelfit
O oya17
Elhan
Amine Busra
dolunaydagel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?