O zaman eve dönüyoruz bu kadar yeterBugun adim yok canim
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba
Gunleri adim atıyoruz
Kuzum ben bu mesajını yeni gördümKızlar bu hafta ikili rekabet belirlemek istiyorum katılmak isteyen rakibini seçip beni etiketlesin siz secmezseniz ben belirleyeceğim mecburen bilgilerinize arz ederim.
fesang ben seni seçtim.
cağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz
Cordelia
fesang
DeryaOnDiet
pastelfit
O oya17
Elhan
Amine Busra
dolunaydagel
Bugün yok galiba ama siz atın. Ben atacağım 8 bin en kötü tamamlayalım kızlarBugün adım var mı kaptanımAomine Daiki
3600 daha kaldı yürüyeyim pazara gidicem bugünTabi canım illaki gidecek, biraz da sabırsızız
valla yaptım, spordan sonra duşa girdim
Senin yüzünden 1 saat tempolu yürüş yaptım. Hemen de gaza geliyorum
Eline sağlık canım
Tebrik ederim canım
Amanııın çooook soğuuuk
Hoşbulduuuk
çok tatlisınız allah esirgesin bebiş cok sirinSelam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Ortini geç fesBugün kahvaltıyı çok geç yaptım ve sağlam yaptım tek öğün yiyeceğim inşallah. Şu aldığım artıyı vermem lazım rabbim bana bu cuma 61in altını nasip etsin aminnnn
Ortim kim kız??Ortini geç fes
Ne kapışma olur şimdi varyaaaBen de onu yazıyodumolaya bak şimdi
bende istemiyorum 7 lerio is bizim isimiz agzini burnunu kiralim bu 7lerin bi daha gelemesinler
Ben sildim seni bekliyorum 6 laraGel rakibem gel birlikte geride birakalim once su 73u sonra da 70i silelim hayatimizdan
Takil pesime Tutku beni yakalayamaz ki Tutku beni yakalayamazzzzbende istemiyorum 7 leri
MasterFit Yarışması 17.Etap | |||
Kırmızı Takım | |||
1 |
| 61,5 | Kırmızı Kaptan |
2 |
| 84,1 | Kırmızı |
3 |
| 63,8 | Kırmızı |
4 |
| 82,5 | Kırmızı |
5 |
| 65,2 | Kırmızı |
6 |
| 98,4 | Kırmızı |
7 |
| 58,4 | Kırmızı |
8 |
| 58,1 | Kırmızı |
9 |
| Kırmızı-Sarı | |
Mavi Takım | |||
1 | K KarlarKralicesi | 65,3 | Mavi Kaptan |
2 |
| 60,6 | Mavi |
3 |
| 62,6 | Mavi |
4 |
| 73,25 | Mavi |
5 |
| 68,2 | Mavi |
6 | O oya17 | 69,8 | Mavi |
7 |
| 67,7 | Mavi |
8 |
| 86,0 | Mavi |
9 |
| Mavi-Sarı | |
Yeşil Takım | |||
| |||
@limonlutarcinlikek | 59,4 | ||
@Emma3 | 57,7 | ||
| 73,9 | ||
| 66,5 | ||
@Sonsuz umut | 63,5 | ||
| 80,2 | ||
| 57,2 |
Herkes katılıyormu cordeliacımKızlar bu hafta ikili rekabet belirlemek istiyorum katılmak isteyen rakibini seçip beni etiketlesin siz secmezseniz ben belirleyeceğim mecburen bilgilerinize arz ederim.
fesang ben seni seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?