Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ödül günü olmuş canım afiyet olsun
Biliyorum kaptanım ben kazanacağım demismiydim
Dunku menum

Kahvalti 2 yumurta 1 dl ekmek 1 dl peynir yesillik

Ogle 5 kofte 3 kasik bulgur pilavi ayran

Ara 1 elma yarim portakal

Aksam sebzeli tavuk patatessiz

Aksam yesilcay 3 kuru kayisi
Çok güzel canım saatlerinide yazar mısın ve içtiğin su miktarı
maşallah canım ne güzel gerçekten erken kalkmak çok iyi bişey

Geçmiş olsun canim bu sefer bilerek yapmadın degil mi

Bende aksam 200 tl ile ciktim. Sozde markete ve peynirciye gidecektim. Market 200 tuttu, yumurta zeytini alamadan geldim
Daha maasi almadik ama kartlarla maasi bitirdik sabah tvnin ekrani silerken bu buyuk ekran cok yakar diger kucugu buraya alalim diyr dusundum sonra guldum kendime yoksullugu iliklerimize kadar islettiler sonunda

Geçmiş olsun canim bu sefer bilerek yapmadın degil mi
Onceki sinir krizinde duvara vurdum tovbe yarabbim ağlasam mi gulsemmi halime... Ama bu sefer oda zifiri karanlikti uzerimi değiştiriyordum. Hizli bir şekilde eğildim. Hiç daha once bu kadar canım acımadı kendimi yatağa attim kaldim oyle. Birde uyku saati gecenin 1iydi uyudum ama korka korka

Egildikce agrisi gecmezwe bir gorun canim . Nolur nolmaz ben cocuklarij oyuncagina basip parmagimi catlatmostim . Alnina buz koy ara ara

Daha maasi almadik ama kartlarla maasi bitirdik sabah tvnin ekrani silerken bu buyuk ekran cok yakar diger kucugu buraya alalim diyr dusundum sonra guldum kendime yoksullugu iliklerimize kadar islettiler sonunda
Bende surekli çocukların pesindeyim ışıkları kapattiriyorum. Bizimde oyle karta bu ay yüklü ödeme yaptık. Birde okul ekstra zam yapti. Bu ay cok uzun geçecek şimdiden. Neyseki ödemeleri erkenden yapariz, sağa sola borcumuz yok. Anca yemeye yettirmek mesele. Eşim bu ay hep dondurucuda kullan diyor da. Cocuklarin yiyebilecegi şeyler belli. Kendim olsam kuru ekmekte yerim. Mecbur aliniyor birşeyler

Bilerek derken kafanimi vuruyorsun kiznsaga sola sinir krizinde bardagi alip lavaboya firlatacaksin (etrafa dagilmaz ) ben oyle aliyorum sinirimi

Egildikce agrisi gecmezwe bir gorun canim . Nolur nolmaz ben cocuklarij oyuncagina basip parmagimi catlatmostim . Alnina buz koy ara ara
Birkac gun takip edicem kendimi. Baştan karanliktan ciktigima mi, vurdugumdan mi biraz bulanik gibi gördüm ama sonra duzeldi. Agrisi kaldi işte

Bilerek derken kafanimi vuruyorsun kiznsaga sola sinir krizinde bardagi alip lavaboya firlatacaksin (etrafa dagilmaz ) ben oyle aliyorum sinirimi
Hiç onlara bulaşmayim psikologa gitmeden önce baya kotuydum. Burda da soyluyodum. Şimdi daha iyiyim arada bagrinsam da kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…