Bende aksam 200 tl ile ciktim. Sozde markete ve peynirciye gidecektim. Market 200 tuttu, yumurta zeytini alamadan geldimSelamlar markete gittim
Ama neyse
Valla ne diyim zam zam zam
Ödül günü olmuş canım afiyet olsunSabah aç karnına
7zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11:00
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir salça
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
Fırında patates
Kaşar peyniri tereyağı
Patlıcanlı börek çay
Sütlü Salep
2 çatal Kabak tatlısı
1 tane çikolatalı hurma
Yatmadan
7 zeytin 1 incir
Su: 3lt
Zipzip- @Cordelia Aomine Daiki
Biliyorum kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Bildirim yapmadi bekledim ama
Bizim koyede gelebilirsin yazin 2 gun sicak oldu
Hep yorganla uyudum yaz boyu ic anadoludayiz :))
Afiyet olsun canim ekler olmasa guzel olurmuş neyseki cuma bugün
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim pazartesi kilo Challenge i var soylemismiydik
Afiyet olsun canim
Abla gel basla bence kilo bildir menu bildir,
Sohbetede ortadan dalarsın sorun olmaz
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Günaydın kaptanim
Çok güzel canım saatlerinide yazar mısın ve içtiğin su miktarıDunku menum
Kahvalti 2 yumurta 1 dl ekmek 1 dl peynir yesillik
Ogle 5 kofte 3 kasik bulgur pilavi ayran
Ara 1 elma yarim portakal
Aksam sebzeli tavuk patatessiz
Aksam yesilcay 3 kuru kayisi
maşallah canım ne güzel gerçekten erken kalkmak çok iyi bişeyGüne harika başladım
İlk 7 de kalkıp namazı kıldım
Sonra geri yatsam da uyuyamadim
Nevresimleri makinaya attım
Bulaşıkları yerleştirdim
Kıza kahvaltı hazirladım ben 12 de yapıcam
Filtre kahvemi içtim
Markete gidicez
Gelince evi toplayıp süpürecegim
Yeni nevresimleri serecegim
Bence güne erkenden başlayıp işlerimi erkendem bitirmek harika bişey
Elhan işte sebebim bu
Geçmiş olsun canim bu sefer bilerek yapmadın degil miDün başıma gelenlergercekten başıma. İki kez vurdum. Ama ikincisi cok feci oldu. Komidine resmen kafami gecirdim. Karanlikta farkedemedim koskoca komidini. Alnimla burnumun birleşim yerini vurdum. Şişti hâla aciyor. Egildikce sizi giriyor
Migimciğim 8000 hedefimizde sana güveniyorum tatlım
Daha maasi almadik ama kartlarla maasi bitirdikBende aksam 200 tl ile ciktim. Sozde markete ve peynirciye gidecektim. Market 200 tuttu, yumurta zeytini alamadan geldim
Onceki sinir krizinde duvara vurdumGeçmiş olsun canim bu sefer bilerek yapmadın degil mi
Egildikce agrisi gecmezwe bir gorun canim . Nolur nolmaz ben cocuklarij oyuncagina basip parmagimi catlatmostim . Alnina buz koy ara araDün başıma gelenlergercekten başıma. İki kez vurdum. Ama ikincisi cok feci oldu. Komidine resmen kafami gecirdim. Karanlikta farkedemedim koskoca komidini. Alnimla burnumun birleşim yerini vurdum. Şişti hâla aciyor. Egildikce sizi giriyor
Amin canım hepimizin evine inşallahZeynep_Nihal canım çok üzüldüm kızına benim için kocaman sarıl rabbim huzur versin evinize inşallah
@Cordelia canım size de ağız tadı diliyorum Allah eşine merhamet versin inşallah
Cok teşekkür ederim canımyaaa çok geçmiş olsun
Bende surekli çocukların pesindeyim ışıkları kapattiriyorum. Bizimde oyle karta bu ay yüklü ödeme yaptık. Birde okul ekstra zam yapti. Bu ay cok uzun geçecek şimdiden. Neyseki ödemeleri erkenden yapariz, sağa sola borcumuz yok. Anca yemeye yettirmek mesele. Eşim bu ay hep dondurucuda kullan diyor da. Cocuklarin yiyebilecegi şeyler belli. Kendim olsam kuru ekmekte yerim. Mecbur aliniyor birşeylerDaha maasi almadik ama kartlarla maasi bitirdiksabah tvnin ekrani silerken bu buyuk ekran cok yakar diger kucugu buraya alalim diyr dusundum sonra guldum kendime yoksullugu iliklerimize kadar islettiler sonunda
Bilerek derken kafanimi vuruyorsun kiznsaga solaOnceki sinir krizinde duvara vurdumtovbe yarabbim ağlasam mi gulsemmi halime... Ama bu sefer oda zifiri karanlikti uzerimi değiştiriyordum. Hizli bir şekilde eğildim. Hiç daha once bu kadar canım acımadı kendimi yatağa attim kaldim oyle. Birde uyku saati gecenin 1iydi uyudum ama korka korka
Birkac gun takip edicem kendimi. Baştan karanliktan ciktigima mi, vurdugumdan mi biraz bulanik gibi gördüm ama sonra duzeldi. Agrisi kaldi işteEgildikce agrisi gecmezwe bir gorun canim . Nolur nolmaz ben cocuklarij oyuncagina basip parmagimi catlatmostim . Alnina buz koy ara ara
Aksamki mesajıma cevap yazdin mi okumadım tatlım.Adima katildim bu hafta canım. Bakalim nasıl yetistircem
Alicaz inşallah canımCok gecmis olsun. Lise donemi zorlu bir surec. İmkan varsa mutlaka yardım alin. Allah şifa versin
Iste azicik yerden ne gelecegi belli olmuyorBirkac gun takip edicem kendimi. Baştan karanliktan ciktigima mi, vurdugumdan mi biraz bulanik gibi gördüm ama sonra duzeldi. Agrisi kaldi işte
Hiç onlara bulaşmayimBilerek derken kafanimi vuruyorsun kiznsaga solasinir krizinde bardagi alip lavaboya firlatacaksin (etrafa dagilmaz ) ben oyle aliyorum sinirimi
Allah korusun zaten uyumadan dua ede ede uyudum. Allahim beni evlatlarıma bagisla diyeIste azicik yerden ne gelecegi belli olmuyor
İc bitanem afiyet olsun.Himm tarçınlı kahve içeyim o zaman.
Ay ise yaramasina sevindim canimHiç onlara bulaşmayimpsikologa gitmeden önce baya kotuydum. Burda da soyluyodum. Şimdi daha iyiyim arada bagrinsam da kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?