Becerdim mi (ilk defa yaptimya yanlışım olursa düzeltin)Afiyet olsun canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Becerdim mi (ilk defa yaptimya yanlışım olursa düzeltin)Afiyet olsun canim![]()

Proteinnnn :)))Siz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
Ben yumurtasız yapamam sabah öğlen akşam yerimSiz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz
Ben eskiden hiç yiyemezdim yeni yeni alıştım yiyorum ama 1 tanecikBen yumurtasız yapamam sabah öğlen akşam yerim![]()
Allah razı olsun çok daha iyiZeynep_Nihal canım kızının biraz daha iyi olmasına çok sevindim
Kızın mi rahatsızdı canım grip mi nesi varAllah razı olsun çok daha iyi![]()
İstersen tambugday unu ile omlet yap,yada soğanlı yumurta yada çılbır şimdilik aklıma gelenler bunlarBen eskiden hiç yiyemezdim yeni yeni alıştım yiyorum ama 1 tanecik![]()
Yok canım.dersleriyle alakalı idi ama şimdi iyiKızın mi rahatsızdı canım grip mi nesi var
Saatleri ekleyebilirsin yarın canimBecerdim mi (ilk defa yaptimya yanlışım olursa düzeltin)![]()
Tamamdır kaptanSaatleri ekleyebilirsin yarın canim
Onun dışında güzel yazmışsın![]()
Onlar da çok güzel oluyor da tavada yapınca ben biraz yağlı seviyorum 2 damla yağla tadı olmuyorİstersen tambugday unu ile omlet yap,yada soğanlı yumurta yada çılbır şimdilik aklıma gelenler bunlar![]()
Kız yağlar pahalı artık.damla damla kullanOnlar da çok güzel oluyor da tavada yapınca ben biraz yağlı seviyorum 2 damla yağla tadı olmuyor

ben de omlet severimOnlar da çok güzel oluyor da tavada yapınca ben biraz yağlı seviyorum 2 damla yağla tadı olmuyor
Ben de ve menemeeeeen. Menemen benim bebeğimben de omlet severim![]()
Alkış sanaaaa
canım çok zayıflar mı?Anne baba çalışıyot gelinimizde çalışıyor durumları gayet yerinde. Bu biraz insanların kendinde olacak. Çok şükür iyi insanlar ama bu yönleri biraz eksik
12.000 i tamamlamissin
Japon diyeti yapıyoruz canım. Beş günlük detoks. Gün içinde iki öğün var.Siz niye habire yumurta yiyorsunuz kızlar hepiniz 2 yumurta 3 yumurta felan yiyip durmuşsunuz