Kesinlikle canimEvet canım. MasterFit yaradı migime. Şimdi beni geçmeye çalışıyor. Ona da kilo verdirdiysek biz herkesi zayıflatırız. Değil miZipzip-
Canim 6 lar seni bekliyor.74.85ama yilmayacagim tek teselliM iyi ki masterfitte degilmisim .
_60g yag vermisim cumaya gore ama +950 yim kg olarakyumurtlama donemi olabilirmis sevgili yumurtalarim bosuna ugrasiyorsunuz
Şuraya çıkışa kilit koyalım. Kaçmayip kalan çıtır oluyor.Kesinlikle canim
2 kilo artı mi? Ne oldu ki canım çok iyi gidiyordun.Günaydın Hayırlı sabahlar
Hafta sonu yemenin acısını yaşıyorum şuan
2 kilo artı ile kaptanım çok üzgünüm gerçekten ama cumaya atarım diye düşünüyorum bir daha böyle birşey de olmayacak
Zipzip- Aomine Daiki
Gunaydin cordisimGünaydın.
Gunaydin kaptanim gozlerini devirme banaSagol ablacim
Günaydın canim
Olsun canim bildirimsiz olur bugunde saglik isin icine girince yapacak birsey yok
Cumaya verirsin artilari canim
Sagol canim iyiyim
Evet bende onlara dogru kosuyorum vucudum inatlassada halledecegimCanim 6 lar seni bekliyor.
Gitti gittiinşallah eksi gelirsin avantajni alırsın kaptanım
Geçecek buda kuzum az sabır ne olur.inşallah cnm benm
tşk ederm
aynı abla masaja devam
tşk ederm ablacım
Harikasın canım tebrik ederim
Guzel eksi tebrik ederim canim
ortim sen naptın yaaa
Pazar ve cumartesiyi birbyazdınya canım. Daha çnce geçmişe baktım cumartesi adım bildirimi yok. Ben tekrar bakıp döneyim sana. Sende de varsa cumartesi günününki tekrar atabilirsen güzel olur canımEvet fazla oldu biliyorum ama birdaha olmayacak çok rahatsız etti beni
Attım adımlarımı olması gerek canım
Adimlarini attti kaptanimPazar ve cumartesiyi birbyazdınya canım. Daha çnce geçmişe baktım cumartesi adım bildirimi yok. Ben tekrar bakıp döneyim sana. Sende de varsa cumartesi günününki tekrar atabilirsen güzel olur canım
Bence diyecekler abla her 3 ayda 1 asi oluruzYarın sabah 5.doz aşımız var onu olacağız,buda yetmez derlerse pes diyecem artık
Cidden yeter artık kobay olduk resmen ..Bence diyecekler abla her 3 ayda 1 asi oluruz
Şimdi gördüm canım hakkını helal et . Uykusuz olunca adımlar çok güzel maşallah. İnşallah cumaya tüm gayretimizi gösterelimGünaydın Hayırlı sabahlar
Hafta sonu yemenin acısını yaşıyorum şuan
2 kilo artı ile kaptanım çok üzgünüm gerçekten ama cumaya atarım diye düşünüyorum bir daha böyle birşey de olmayacak
Zipzip- Aomine Daiki
Şifa olsun canım. Kafanı vurma kıyamam.Yarın sabah 5.doz aşımız var onu olacağız,buda yetmez derlerse pes diyecem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?