Gecmis karışık birazGecmise ucayim
Tatlım bu zor günleri atlatacagini düşün sen iyi ol ki bebeğinle ilgilenebilesin. Allah başka dert vermesin.inşallah cnm benm
tşk ederm
aynı abla masaja devam
tşk ederm ablacım
Günaydın ortakGüüüünaydıııın
olsun verirsinTeşekkür ederim keşke bu kadar cikmasaydim
Nazlım benimSagol canim hasta degilim aslinda ama bir agirlik çöktü aksam zorlamayim dedim bugun daha iyiyim tesekkur ederim
Viral tekrar etmesi cok nadir mutasyona ugrarsa ancak benim oglum iki kere 6. Hastalik gecirdi. Yine de 6 yasa kadar dikkatli olmak gerek. Aciz ici yarasi icin karadut ozu al canim ise yariyor. Yoksa artarsa doktor kanatarak patlatiyorIyiyim cordelia cim sen nasilsin? Esimle arami soruyorsan iyidir. Birbirimizden ozur dileyip baristik.ama bu seferde cocuklar hasta
Sagol canim. Insallah yarina kadar hafifler
Ben sevdim daha hirsli olur
Vallahi benimde ilk kez basima geliyor.agizlari elleri ayaklari kirmiziliklar icinde
Baya iyi bence dost olarak rakip olalaim
Kizimda agoz ici yarasi var canim. Kresten kaptilar. Bir kez olan bi daha oluyor mu? Cok kotu ya. Kiz cok agir atlatiyor
Sen cpcugun icin nekarar verdi canim
İniş rahat olacak merak etme senTeşekkür ederim keşke bu kadar cikmasaydim
Günaydın eppekimGunaydin kizlar
Gunaydin ablacim nasilsinGünaydın eppekim
Aynen canım farkındayım birdaha olmayacak çok rahatsız etti beniGünaydın canim +2 cok ama dikkat edersen verirsin
Hafta sonlari kaçamağıni azaltmalisin canim
Yazmayim dedim de kabak tatlisi yazmissin miktarlar yazmiyordu
patates kızartması derken +2 dönmüs sana
biliyorum canim da fark etmemistir tarihi
Günaydın canim bizde seni özledik
Gecmis olsun dikkat et kendine
Günaydın canim başlangıcin hayirli olsun
Günaydın canim iyi olmasina sevindim
tşk ederm kraliçemTatlım bu zor günleri atlatacagini düşün sen iyi ol ki bebeğinle ilgilenebilesin. Allah başka dert vermesin.
Günaydın sardunyam.Aynen canım farkındayım birdaha olmayacak çok rahatsız etti beni
Verdiğim kilo boşuna gitti
geçmiş olsun cnmSagol canim hasta degilim aslinda ama bir agirlik çöktü aksam zorlamayim dedim bugun daha iyiyim tesekkur ederim
teşekkür ederim canım senin eksini merakla bekliyorumGünaydın harikasın.
Günaydın.
teşekkürler kaptanımEmeklerimizin karşılığını alıyoruz tebrikler canım
teşekkürler kaptanımGünaydın kaptanim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
83 u görmüşsun tebrik ederim canim
Eslik ederim dedigimde eslik edemiyorum hep birsry çıkıyor
Günaydın abla
teşekkürler ortimmm ee hadi sen de bildirim yap merak ediyorumtebrik ederim ortimm
Evet canım. MasterFit yaradı migime. Şimdi beni geçmeye çalışıyor. Ona da kilo verdirdiysek biz herkesi zayıflatırız. Değil miSagol canım teşekkür ederim. Ya migim ,69 kiloyami düştü gerçekten
Sagol ablacimNazlım benimhep iyi ol Elifim.
Günaydın canimGunaydin kizlar
Olsun canim bildirimsiz olur bugunde saglik isin icine girince yapacak birsey yokEn kısa zamanda geçmişi okumam lazım coook birikti.
Zipzip- canım bugün tartı günü ama ben eve uğramadım sabah tartilamadım
74.85ama yilmayacagim tek teselliM iyi ki masterfitte degilmisim .
_60g yag vermisim cumaya gore ama +950 yim kg olarakyumurtlama donemi olabilirmis sevgili yumurtalarim bosuna ugrasiyorsunuz
Sagol canim iyiyimgeçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?