Günaaaaaydddiiiinnnn caaaniiiimmmmm takiiiimmmm
Günaydın kızlar
Erkenci kuşlar yoklama alıyorum.
Elhan
Zipzip-
@dolunaydagel
@KarlarKralicesi
@masal_19
@ugurbocuuu
Bal0ncuk
HanimKelesimiGetir
@Aomine Daiki
@60kiloyum
@Migim
pastelfit
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
Günaydınlar hanımlar
aypare ackerman
Cordelia
8136 adim
100 Zipzip
Aksam cok halsizdim adımlari tamamlamak icin zorlamadim
Herkeşlere günaydın tekrardanGecmise ucayim
kızımla uğraşıodum cnm.. her masaj yapışımızda yaygarayı basıyor.. haftasonlarıda bitek ben ilgileniyorum onunla..
sevindim kaptanimSagol canim hasta degilim aslinda ama bir agirlik çöktü aksam zorlamayim dedim bugun daha iyiyim tesekkur ederim
Günaydın biz de seni özledikgünaydın herkese...
çok çok çok özledim herkesi
herkes iyimi inşallah.. ben pertim ya... gece uyku sersemi mama yapmaya kalktığımda birkaç gündür terliksiz geziniorum evde çünkü şapşal gibiyim yorgnluktan snra fark ediorum.. ee yol su elektrk olarak geri döndü..
yutkunamıorum boğazm ağırıo
Geçmiş olsun canımgünaydın herkese...
herkes iyimi inşallah.. ben pertim ya... gece uyku sersemi mama yapmaya kalktığımda birkaç gündür terliksiz geziniorum evde çünkü şapşal gibiyim yorgnluktan snra fark ediorum.. ee yol su elektrk olarak geri döndü..
tşk ederm cnmGünaydın biz de seni özledik
gecmis olsun
tşk ederm ablacımGeçmiş olsun canım
Günaydın canım. Kızın biran önce şifa bulur inşallah.günaydın herkese...
dimi yatşk ederm cnm
valla takıma grmeyince özlüyor gerçekten insan
tşk ederm ablacım
baslangicin hayırlı olsunGünaydın kızlar bende başlangıç 74.500Zipzip- kaptanim
Teşekkür ederim keşke bu kadar cikmasaydimbaslangicin hayırlı olsun
Sagol canım teşekkür ederim. Ya migim ,69 kiloyami düştü gerçektenTekrar hoşgeldin canım. Hayırlı olsun.
Günaydın bitanemGünaydın güzel bir hafta olsun.
GünaydınalrHerkeşlere günaydın tekrardan
Zormu oluyor masaj olayı gerçiçok küçük daha kızında.kızımla uğraşıodum cnm.. her masaj yapışımızda yaygarayı basıyor.. haftasonlarıda bitek ben ilgileniyorum onunla..
valla tükendim bu masaj olayında
Geçmiş olsun kuzum dikakt et kendşnegünaydın herkese...
Çok sevindim iyi olmasına çok geçmişler olsun.Günaydın canlarım. Durumu soranlara cooook teşekkür ederim alıntı yapamadım. Çocuğum düne göre baya iyi hastaneden çıktık o eve ben okula
Cocuguna acil şifalar sana iyi dersler bitanem.Günaydın canlarım. Durumu soranlara cooook teşekkür ederim alıntı yapamadım. Çocuğum düne göre baya iyi hastaneden çıktık o eve ben okula
Günaydın canim +2 cok ama dikkat edersen verirsinGünaydın Hayırlı sabahlar
Hafta sonu yemenin acısını yaşıyorum şuan
2 kilo artı ile kaptanım çok üzgünüm gerçekten ama cumaya atarım diye düşünüyorum bir daha böyle birşey de olmayacak
Zipzip- @Aomine Daiki
biliyorum canim da fark etmemistir tarihiPazarı yeni attım canım cumartesiyi sormuş kaptanım
Günaydın canim bizde seni özledikgünaydın herkese...
sevindim kaptanim
Günaydın canim başlangıcin hayirli olsunGünaydın kızlar bende başlangıç 74.500Zipzip- kaptanim
Günaydın canim iyi olmasina sevindimGünaydın canlarım. Durumu soranlara cooook teşekkür ederim alıntı yapamadım. Çocuğum düne göre baya iyi hastaneden çıktık o eve ben okula
inşallah cnm benmGünaydın canım. Kızın biran önce şifa bulur inşallah.Sana da geçmiş olsun.
aynı abla masaja devamGünaydın lena nasıl iyimi
tşk ederm ablacımGünaydınalr
Zormu oluyor masaj olayı gerçiçok küçük daha kızında.
Geçmiş olsun kuzum dikakt et kendşne
Çok sevindim iyi olmasına çok geçmişler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?