- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Hayatım 20 senelik evlisin, ben de 21 senelik evliyim. Biz de özellikle çocuklardan önce çok kavga ederdik. Çocuğumuz olamadığı için onun da stresi vardı herhalde bilemiyorum. Sebep hep eşimin tarafı olurdu. Ben de hiiiç altta kalmazdım o da ayrı. Ama benim eşim çok fena inat olmasına rağmen, annesinin ölümünden sonra değişti. Hala çok inat ama ben sinirliysem susuyo. Yani diyeceğim ( ki sizin durumunuzu bilmem anlamam mümkün değil) biraz sakin olmak, ille de son sözü söylememek, yani tartışmayı kesintiye uğratmak işe yarıyor. Ama yine oluyor tartışmalar , hiç olmuyor değil. Tam sorun ne ona göre bir çözüm bulmak da işe yarayabilirkonuştuk
binlerce özür diledi . tamam %100 o suçlu değil ben de kışkırttım. ama aşırı tepki verdi kontrolünü kaybetti.
ama 20 yıldır bu kaçıncı özür. bitirmeyelim son bir şans daha verelim evliliğimize dedi.
ben kiralık evlere bakmaya başlamıştım . çocuklar ağlayarak boşanın deyip durdular.
kaybolmuş hissediyorum çok yorgunum çokkkk
Kızı okuldan alma işlerimi halledip geliyorum
şimdi bu değişiklik işi nasıl olacak pastel beni verdiğinde çok üzülmüştüm kimseyi üzmek istemiyorum ama mecburum değil mi
Uzulmustun ama o hafta artiyi atip guzel bir eksi ile gelmiştin canimşimdi bu değişiklik işi nasıl olacak pastel beni verdiğinde çok üzülmüştüm kimseyi üzmek istemiyorum ama mecburum değil mi
aa aşkolsun onu söylerken bunu kastetmemiştim böyle düşünmeni istemedim :)üzülme ver beni kurtul
aa aşkolsun onu söylerken bunu kastetmemiştim böyle düşünmeni istemedim
i verirsen üzülmez bence
Yok hayatım, bu bi yarışma liste neyse o. Listede boşluklar var ama onlar hasta olduğu için mi bilmiyorum. Yani ben orda ışıl ışıl parlıyorumaa aşkolsun onu söylerken bunu kastetmemiştim böyle düşünmeni istemedim :)
Bende 4bin
onu yeni gördüm :)Yok hayatım, bu bi yarışma liste neyse o. Listede boşluklar var ama onlar hasta olduğu için mi bilmiyorum. Yani ben orda ışıl ışıl parlıyorum
Sabah aç karnına
7zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11:00
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir salça
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
Fırında patates
Kaşar peyniri tereyağı
Patlıcanlı börek çay
Sütlü Salep
2 çatal Kabak tatlısı
1 tane çikolatalı hurma
Yatmadan
7 zeytin 1 incir
Su: 3lt
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
2248 oturdum kaldim yine..Adımlar ne durumda hanımlar
K KarlarKralicesiUzulmustun ama o hafta artiyi atip guzel bir eksi ile gelmiştin canim
Bence degisim yapmalısınCordelia ne der bilmiyorum:)
Beni mesela.Güzel eksisi olanı verirsen üzülmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?