Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo seysini bebek cizelgesine mi cevirsen artik
Hiç çeviresim yok ya bir umut biraz daha kilo veririm diyorum
Hayirli olsun canim . Bizim sinif hep hasta karne gunune kalmasin dedik ama kalacak gibi
1 kişi yoktu sadece bizimde korktuğumuz gibi olmadı
59.8 bildirim yapti
Wow birgün o rakami görürmuyum Cordelia tebrik ederim

Amine Busra canım inşallah sizde toparlanirsiniz biran önce sürekli hastalık olunca çok kötü oluyor ya vallahi 2 haftaya yakın olacak atlatamiyiruz

Teşekkürler canım görürsün tabi ki.

Kızı okuldan alma işlerimi halledip geliyorum

Bugun sadece 4 cocuk gitmis 21 kisi pert yada korkudan gondermemis 4 kisi cok yurekli cikti valla

Selam, kg veren herkesi tebrik ederim. Darisi başıma
Bu sabah öyle bir kg gördüm ki, napiyorum ben kendime diye ağladım
Busra belki ben hepinizden daha cok yiyorum en gec yemegimi akşam 6 da yiyorum aksam ekmek tuketmiyorum,gunluk 10 bin adım atiyorum
Kilo korumada bu yontemi gelistirdim kendi adima sende zamanla kilo korumayi öğreneceksin

kaynana da tuzu biberi oldu
öyle b.ktan hissediyorum ki
her yerim ağrıyor hiç iyi hissetmiyorum

canım mesajlarını okuyunca herkes gibi üzüldüm ben de.. evet şiddet hakaret küfür vs çok zor şeyler, insanı yıpratır. hayatta affedilecek affedilemeyecek bir çok şey olabilir. zamanla bazı şeyler durulur önemsizleşebilir. ama hani demişsin ya bütün bunları yaşarken onun özel isteklerini karşılayamam diye.. işte bence bi kadın için en önemli konulardan biri bu çünkü biz kadınlar cinsel hayatı özel paylaşımları duygusal olarak isteriz ve yaparız. arada duygu yokken birliktelik yaşamak kendimizi değersiz hissetmemize neden olur. ama erkeklerde bu mantık farklı çalışıyor onlar çoğu zaman sorunların birliktelik yaşayarak çözüleceğini düşünürler. hatta yaşanılan sorunu bir kenara bırakıp özel hayata devam etmek isterler. onlara göre bu yemek yemek gibi doğal sıradan bir ihtiyaç. maalesef duygularımıza önem vermeyen bi insanla hayata devam etmek çocuk büyütmek çok zor. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…