lena aynı cnm yaGünaydın canim daha iyiyim tesekkur ederim
Sen nasilsin kizin nasil oldu
Kızın adı Lena mi çok güzel isimmiş adıyla yaşasınlena aynı cnm yagözleri akıo.. moralmen pek iyi sayılmam
boğazm iyi gibi yutkunmaya başladım ama öksürük başladı ondan bi kurtulsam
bol bol limonlu bişiler tüketiyorum
tşk ederimKızın adı Lena mi çok güzel isimmiş adıyla yaşasın
Geçmiş olsun
Yaaa canım çok çok geçmiş olsunlena aynı cnm yagözleri akıo.. moralmen pek iyi sayılmam
tşk ederiz teyzesiYaaa canım çok çok geçmiş olsun
Gecmis olsun dikkat et kendine canimlena aynı cnm yagözleri akıo.. moralmen pek iyi sayılmam
Adimlardan dolayi galiba canim ama sen yine de cok zorlama kendiniSabah bacak agrisiya uyandım Ama siz iyi bişey oldugunu söyleyin
Sıkışlaşıyorum demek
tşkler kaptanımGecmis olsun dikkat et kendine canim
Adimlardan dolayi galiba canim ama sen yine de cok zorlama kendini
Günaydın canim daha iyi uyandim bakalim insallah gun icinde tekrarlamaz
Kolay gelsin canim iyi derslerŞimdi kendime çavdar ekmeğine güzel bir sandviç hazırlayıp okula gideceğim. Öpüyorum hepiniziii
Hayırlı olsun canımkızlar 2 hafta sonra kardeşimin evine taşınıyorum bakalim nasıl olacak
Ayy bu şey değil benOkuldan gelince cam balkonu temizledimçok yorucu ev işi yapmayı hiç sevmiyorum ama ev temiz olunca da çok mutlu oluyorum
İksir mi içiyorsun canım. Bende apayı 1 ay kadar yapmıştım. Faydasınıda gördüm gerçekten fakat o vakit bebeğim 1 yaşındaydı ve emziriyordum sütüm azaldığı için bırakmıştım. 58-57 kilolara düşünce tekrar başlamayı düşünüyorum nasipse .İçtiğim karışım iştah kesiyor canım
Şu an hiç yemek yiyesim yok
Tebriğin için teşekkür ederim
Olur canım olur 2 günde iki kilo alınmaz zaten ödemdir o. Sen şu 3 günü güzel değerlendir bak ne güzel eksiler gelecekGünaydın canım artımın birçoğunu atmışım bu sabah 65.8 geldim cumaya eksi olur sanırım
sara_28 doktora gittin mi canım?
sağolun kızlar merak etmişsiniz doktora gittim midemi üşütmüşüm ilaç başladık bugün daha iyi gibiyimCanım doktora gidebildin mi? Nasılsın?
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?