Yulaf bar yedim bitterli. Kesti birazhic birini yeme
Sen ne zaman dönüyorsun canimRakipler falan belirlenmis.
baya heyacanli olmuş mastarfit
Yeme canim yeme yoksa kilo almaya devam edeceksinAma yemedim. Yemeyeceğim. Yemem inşallah
Çocuklarla keyifli tabi çekim yapmak.Oyle valla. Butun gun cekiyorum kizlari. Cok eglenceli oluyir seyretnesi
Çok sevindim. Haftasonu hazır biradan atarim. H.icini de hazırlarim toparlaninca. K KarlarKralicesi yürüyebilecek miyim bilmiyorum ama güzel bir eksi ile telafi edeceğim inşallah.Olsun canim adim atamayanlarda var
Hesaplarla ugrasma olmazsa bugunde yurume dinlen
Ben daha iyiyim canım dinleniyorum
Gunaydin ablacim sifa olsun insallahGünaydınlar aşıyıda olduk geldik,bakalım 6.aşı ne zaman kobay olmaya dur dedim bugün nereye kadar yani..
Bu hafta da çok yoğunum canım hastane seyahat işlerim var bitince inşaallah donucemSen ne zaman dönüyorsun canim
Yeme canim yeme yoksa kilo almaya devam edeceksin
Yurume canim zorlama kendiniÇok sevindim. Haftasonu hazır biradan atarim. H.icini de hazırlarim toparlaninca. K KarlarKralicesi yürüyebilecek miyim bilmiyorum ama güzel bir eksi ile telafi edeceğim inşallah.
Anladim canim islerinde Allah kolaylik versinBu hafta da çok yoğunum canım hastane seyahat işlerim var bitince inşaallah donucemözledim yarışmayı menü yazmayı
Günaydın kuzum sağol hepimize olsun bugün leslie yok akşamdan beri belim tutuldu gene başladı o cinnet ağrılarım yine..Gunaydin ablacim sifa olsun insallah
Amin canım sen nasılsınAnladim canim islerinde Allah kolaylik versin
Gecmis olsun abla asi oldun zaten dinlenmen lazim bugun yorma kendiniGünaydın kuzum sağol hepimize olsun bugün leslie yok akşamdan beri belim tutuldu gene başladı o cinnet ağrılarım yine..
Iyiyim bende canim iki gundur halsizlik vardi bugun daha iyi uyandımAmin canım sen nasılsın
Çok iyi olmuş canımyalnız yasiyor 2 hafta orda Kaldım güzel vakit geçirdik dedik bi değişiklik yapalım:))
İnşallah canım. Azmin elinden ne kurtulmuşUzun süredir bunu yapıyor vücudum bir türlü kıramadım duran kilomu ama bu sefer kararlıyım olacak İnşaAllah
Beni etkilemez öyle kolayına,şimdilik iyi gidiyor bakalım noröalde hafiften kolda ağrı olurdu hep.Gecmis olsun abla asi oldun zaten dinlenmen lazim bugun yorma kendini
Iyiyim bende canim iki gundur halsizlik vardi bugun daha iyi uyandım
iki litre su yazdım ya kuzumCanlar menüleriniz güzel. Sadece saatler yok ve su yazılmamışonlarıda unutmayalım. Aytozucum adımın yazılmaması kötü oldu neyse bakalım. Telefonla cidden zor oluyor benimde bir akıllı saat almam lazım
İçtikten 6-8 saat sonra etki etmeye başlıyormuş,dün akşam wc işi tamamdı,bu sabahta tamamdı.Hic kullanmadim ki abla etkisi ne kadar suruyordurElhan abla sen kullanmismiydin aclik otu
Gözümden kaçmış canım kusura bakma hakkını helal etiki litre su yazdım ya kuzum
Oda zamanla gecer galiba ablaİçtikten 6-8 saat sonra etki etmeye başlıyormuş,dün akşam wc işi tamamdı,bu sabahta tamamdı.
Şişlik hala var karnımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?