Teşekkür ederim bitanemİyi yaptın canım inşallah bugün daha iyi olursun
Teşekkür ederim canım benim
Sana da iyi dersler ve afiyet olsun canımın iciii
Ben yürürüm bol bol senin yerine dinlen kuzum.Çok sevindim. Haftasonu hazır biradan atarim. H.icini de hazırlarim toparlaninca. @KarlarKralicesi yürüyebilecek miyim bilmiyorum ama güzel bir eksi ile telafi edeceğim inşallah.
Hafada 2 kere kullanmak iyi daha fazlasıda bağırsak florasına zarar veriyormuş.Tatlim hâlâ kullanıyorum ama haftada ikiyi aşmiyorum. Üç dört yaprak açlık otu ve bir iki hibiskus yapragiyla beraber normal çay gibi demliyorum bazen bir iki karanfil yarım kabuk tarçın da attığım oluyor. Fazlası bağırsak florasını bozuyor sonrası tembelliğe yol açıyor. Dikkatli olmak lazım.
HanimKelesimiGetir
Gunaydin canim afiyet olsunGunaydin kizlar bu sabah listeme basladim meger ben baya az yiyormusum kahvalti bitmek bilmedi sanki
Sağlığım çok iyi canımın içi. Sandvicimin yarısını yedim yarısı öbür teneffuse kaldı. Sen nasılsınTeşekkür ederim bitanemyedin mi sandviçini. Sağlığın nasıl oldu?
Kesinlikle haklısınGunaydin canim afiyet olsun
Yaa az yemek dogru degil en buyuk hatayi burda yapiyoruz
Evet koftenin yaninda ekmek yememistim ama piyaz cok oldu diye konusurken ic sesim ekmek kadayifina yenik dustumTeşekkür ederim canım sabah daha iyi uyandim
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canim gozleme olmasa guzel olurmus
Nasil oldun canim ateşin düştü mu
Afiyet olsun canim aslinda ekmek kadayifi disinda menun güzelmiş
Neyse ki son kacamagindi bugunden itibaren guzel menulerle gelirsinEvet koftenin yaninda ekmek yememistim ama piyaz cok oldu diye konusurken ic sesim ekmek kadayifina yenik dustum
Evet az yiyoruz sonra vucutta sacmaliyor. Biliyorum ama hep yapoyorum bunuGunaydin canim afiyet olsun
Yaa az yemek dogru degil en buyuk hatayi burda yapiyoruz
Sayfa sana aitse canim başlıgi duzenle diyorsun sayfanin ustunde yer alan uc noktadan
Günaydın canimGünaydın Kızlar
Cok sağol canım. Sabah peynir zeytin yedim. Öğlen yumurta muz yerim. Akşamda yerim. Bı tık artıracağım.Ben yürürüm bol bol senin yerine dinlen kuzum.
Ana kimler gelmiş hoşgelmiş.Günaydın Kızlar
Iki tık daha artir canim tavuk ,kofte felan ekle sen menune bugunCok sağol canım. Sabah peynir zeytin yedim. Öğlen yumurta muz yerim. Akşamda yerim. Bı tık artıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?