- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
Geçer mutlaka arada sıkıştırıyor karında.Oda zamanla gecer galiba abla
4 gündür tık yok bendeİçtikten 6-8 saat sonra etki etmeye başlıyormuş,dün akşam wc işi tamamdı,bu sabahta tamamdı.
Şişlik hala var karnımda.
Denesene bence açlık otunu faydası oldu bende 1 fncana 6-7 adet katıyorsun.4 gündür tık yok bende
Neyi kutluyorlar :)Bir sürü şey var ama inat ettim yemicem
Aklımda ablacım alıcam inşallahDenesene bence açlık otunu faydası oldu bende 1 fncana 6-7 adet katıyorsun.
Vallahi hiçbir fikrim yok. Bize verilmedi zaten tezgahta öyle duruyorNeyi kutluyorlar :)
Günaydın canimGünaydınlar,
Son gonderdiklerini gorunce beni kesmezdiYulaf bar yedim bitterli. Kesti biraz
Ayy cok zor yememekBir sürü şey var ama inat ettim yemicem
Bende de aynı sorun var ya hiç daha hergun çıktığımi bilmem o yüzden yeşil çaya başladım tkm da olunca insan sorumlu hissediyor4 gündür tık yok bende
Dğwr adıda sinamekimi neymiş bunun yada benzeri bişey .Aklımda ablacım alıcam inşallah
Vallahi hiçbir fikrim yok. Bize verilmedi zaten tezgahta öyle duruyor
Yorgunlugunun etkiside olabilir karbonun etkiside olabilir canimBen karbonhidrati artik kisitlamiyorum
Istedigim kadar demiyim de yine de olculu olarak diyettekinden biraz fazla yiyorum
Bunu yaptigimdan beri uykudan kendjmj alamiyorum
Dun oglen uyudum
Aksam cocuklarla uyudum
Karbonhidrati azalttigimda gozumde uyku yoktu
Canm önemli olan sensin kendine dikkat etÇok sevindim. Haftasonu hazır biradan atarim. H.icini de hazırlarim toparlaninca. K KarlarKralicesi yürüyebilecek miyim bilmiyorum ama güzel bir eksi ile telafi edeceğim inşallah.
Günaydın kaptanimGünaydın arkadaşlar
Tamamı çıkmamış fotoda ama iyidir mutfağımız canım. Şimdi sandvicimi yiyorum rahatladım valla artık yemek istemiyorum o cisslarıSon gonderdiklerini gorunce beni kesmezdi
Ayy cok zor yememek
Ne guzel mutfaginiz var bizim okulda minnacik bir mutak var
Aynen aynen karbonhidratı azaltınca mutlaka daha kolay uyanıyorum. Ama tamamen kesmek doğru değilBen karbonhidrati artik kisitlamiyorum
Istedigim kadar demiyim de yine de olculu olarak diyettekinden biraz fazla yiyorum
Bunu yaptigimdan beri uykudan kendjmj alamiyorum
Dun oglen uyudum
Aksam cocuklarla uyudum
Karbonhidrati azalttigimda gozumde uyku yoktu
Evet ya, tuvalete çıkmadan geçen her saat daha çok kilo almış hissediyorum hahaBende de aynı sorun var ya hiç daha hergun çıktığımi bilmem o yüzden yeşil çaya başladım tkm da olunca insan sorumlu hissediyor
Canım hapim var benim bak onu da icebilirim ama açlık otunu çok duydum artık ondan da bulundurucam evdeDğwr adıda sinamekimi neymiş bunun yada benzeri bişey .
Kullan haftad 2 gün yeterliymiş fazlasıda zarar zaten,yada en basiti eczaneden müsil alacaksın akşam içip sabah tuvalete koşacaksın bie dönem onuda kullanmıştım faydası olmuştu.
Günaydın kaptanimmmGünaydın arkadaşlar
Tatlim hâlâ kullanıyorum ama haftada ikiyi aşmiyorum. Üç dört yaprak açlık otu ve bir iki hibiskus yapragiyla beraber normal çay gibi demliyorum bazen bir iki karanfil yarım kabuk tarçın da attığım oluyor. Fazlası bağırsak florasını bozuyor sonrası tembelliğe yol açıyor. Dikkatli olmak lazım.Hic kullanmadim ki abla etkisi ne kadar suruyordurElhan abla sen kullanmismiydin aclik otu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?