Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aklımda ablacım alıcam inşallah

Vallahi hiçbir fikrim yok. Bize verilmedi zaten tezgahta öyle duruyor
Dğwr adıda sinamekimi neymiş bunun yada benzeri bişey .
Kullan haftad 2 gün yeterliymiş fazlasıda zarar zaten,yada en basiti eczaneden müsil alacaksın akşam içip sabah tuvalete koşacaksın bie dönem onuda kullanmıştım faydası olmuştu.

Yorgunlugunun etkiside olabilir karbonun etkiside olabilir canim

Benim tukettigim karbona gore 24 saat uyumam lazim
Gece 12 de uyuyorum sabah 6-7 gibi uyaniyorum

Son gonderdiklerini gorunce beni kesmezdi

Ayy cok zor yememek
Ne guzel mutfaginiz var bizim okulda minnacik bir mutak var
Tamamı çıkmamış fotoda ama iyidir mutfağımız canım. Şimdi sandvicimi yiyorum rahatladım valla artık yemek istemiyorum o cissları
Aynen aynen karbonhidratı azaltınca mutlaka daha kolay uyanıyorum. Ama tamamen kesmek doğru değil
Bende de aynı sorun var ya hiç daha hergun çıktığımi bilmem o yüzden yeşil çaya başladım tkm da olunca insan sorumlu hissediyor
Evet ya, tuvalete çıkmadan geçen her saat daha çok kilo almış hissediyorum haha
Canım hapim var benim bak onu da icebilirim ama açlık otunu çok duydum artık ondan da bulundurucam evde
Günaydın arkadaşlar
Günaydın kaptanimmm

Hic kullanmadim ki abla etkisi ne kadar suruyordur Elhan abla sen kullanmismiydin aclik otu
Tatlim hâlâ kullanıyorum ama haftada ikiyi aşmiyorum. Üç dört yaprak açlık otu ve bir iki hibiskus yapragiyla beraber normal çay gibi demliyorum bazen bir iki karanfil yarım kabuk tarçın da attığım oluyor. Fazlası bağırsak florasını bozuyor sonrası tembelliğe yol açıyor. Dikkatli olmak lazım.
HanimKelesimiGetir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…