Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birde cocuklar surekli abur cubur yemek istiyor. Onlar yerken yiyememek diyetin son zamanlarında sinirime dokunuyodu. Herkes yerken ben niye bakiyorum sonra yiyip kg alinca neden bakmam gerektigini anlamis oldum
Bende tam tersi. Ben diyet yaparken sürekli eşime ve çocuğumun ağzına tıkıyorum bişeyler. Resmen ben yemişim gibi rahatlıyorum

Hayatimda okuduğum en güzel toplantı gündemiydi. En son dilek temennilerle toplantı sona erdi cümlesi eksik sadece. Öğretmen arkadaşlarım okuduysa benim gibi hissetmişlerdir eminim.
Ben çok sevindim. Onun cabalamasi bir şeyler yapmak istemesi umut verici. İnşallah hayata geçirir. Mutlu hissetmeni dilerim ececim. Nasıl huzurlu olacaksan o yol kolaylaşsin senin için.

Cok sevindim canim insallah aldiginiz kararlarda tutatli olup oncelikle cocuklari bu kotu etkiden arindirip gecmise bakmadan onunuze guzel bir gelecek cizersiniz
oo hayırlı olsun diyetisyene mi gidildi ?
eğer diyetisyene gittiysen metabolizma hızın kaç acaba ?
Evet ani bir hikayeyle yemege diye gidip diyetisyende buldum kendimi 1256ydi canim ama suan emzirdigim icin birazcik artmis tabi verilen 10kgnunda etkisiyle 1380 cikti

diyetisyene mi gittin bende mi gitsem acaba
Canim ben cok diyetisyen deneyimledim . Kendimde benzer bolumden mezun olunca diyetisyen bana mantar yeme deyip aciklama yapamayinca ben sogudum veremedim . Diyetisyene gideceksen sorgulamayacaksin bu az mi , cok mu , aman baskasi su kadar yemis vs diye tamamen kendini teslim edebilecegin bir uygulama olmali . Benim ki aralikli oruc benzeri aksam 7den sonra kahve bile yok sadece bitki cayi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…