Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah herşey güzel olur canım. Terapist konusunu ihmal etmeyin. Çünkü ikiniz de sakinken son derece Medeni güzel konuşabilen insanlarsınız anladığım kadarıyla. Ama işte sorun ipler koptugi anda oluyor. Hakkınızda hayırludi olsun.

Avm'ye gitmem lazım eşime pijama altı eşortmenlardan sipariş vermiştim gelmiş oda mesajı geldi demin,kim gidecek şimdi hadi git diyin bana oturdum kaldımm.
hadi kalk git hadi
hem bir hava almış olursun hem spor olur iyi gelir
oturmakla pijamalar eşofmanlar sana gelmeyecek önünde sonunda sen onlara gideceksin

Ben biraz farklı düşündümde ondan,korkutmak istemedim seni o yüzden
hmm halka açık bir yerde bir kafede oturup konuşacağımız için ben korkmadım.
sadece beni tehdit eder mi , önüme bir şartnameler dağı çıkarır mı, ültimatom verir mi diye endişelendim. gittiğimde elim ayağım titriyordu. ama korktuğum gibi olmadı. gayet makul bir şekilde çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi...
açıkçası epeyi şaşırdım. normalde çözüm bulmaya çalıştığımız konuşmalar da tartışmaya ve kavgaya dönüşürdü eskiden

kesinlikle haklısın canım sakinken konuşabiliyoruz fakat iş tartışmaya dönüşünce ikimiz de duracağımız noktayı bilmiyoruz. frenleri boşalmış bir kamyon gibi yokuş aşağı önüne ne gelirse ezip geçiyoruz
sağol canım iyi dileklerin için

Aynen aynen ,

çok teşekkür ederim desteğinizi hissettim sağolun hepiniz
amin hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…