Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

daha önce bir kaç kez gittim aslında ama nedense benim için verimli olmadı listeleri çok boldu

Canım geçen hafta İsveç diyeti yaptım. Belki arka arkaya fazla geldi. 3 gün ideal ama. Ben de devam edeceğim. Cuma günü güzel bir eksi gelir inşallah.
Bugünü bitirdik sayılır kordişim . Bir yarın kaldı. Benim dayanamama gibi bir problemim olmuyor da sıkıldım sadece hep aynı şeyleri yemekten. Cuma günü iki kilo gelsin istiyorum Allah ne verirse artık
İsveç yaptığını unutmasaydim asla başlatmazdim seni... tamamen aklımdan çıkmış

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 88,6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik sebebiyle yarım kalan diyet serüvenine hamilelik kilosunun eklenmesi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hiç bi kıyafetim olmuyor, rahat hareket edemiyorum ve bebek görmeye gelenler sürekli kiloma atıfta bunlunarak moralimi bozuyor

Hosgeldin tekrardan canim
Kimseye bakma sen canim önceliğin bebegin ve saglikli beslenmek olsun
Bende elif 32 yasindayim ankarada yasiyorum

Hosgeldin tekrardan canim
Kimseye bakma sen canim önceliğin bebegin ve saglikli beslenmek olsun
Bende elif 32 yasindayim ankarada yasiyorum
Kesinlikle öyle, önemli olan bizim sağlıklı olmamız. Ben de Elazigda yaşıyorum. Yazin tayinle geldik buraya. Kayınvalide , akrabalar ile aynı şehirde yaşamanın dezavantajı işte. Kilodan bebeği tutmana giydirmene kadar her şeye karışıyorlar.
Yapacak bişi yok, kulaklarımı kapıyorum artık

Hoşgeldin tekrardan canım, bir öğretmen daha geldi

Hoşgeldin cnm ,

Hoşgeldin cnm ,
Hoş geldiniz,maşallah bebeğinize

Ben ıolsam affetmem azda olsa yerim gözüm kalacağına midemde dursun yaniii
Aynen her zaman yemedigim ve sevdiğim birseyse bende az da olsa yerim ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…