Valla hiç canım istemedi evdekiler şaşırdı nasıl yemedim diye.bu aralar ananaslı yeşil çaya taktım.o zaman ben lesli 4 mil yapmaya devam edeyim.hoplama ziplamam yapamam.sagok canım
Bende oyleyimdir
Yesil çay da guzel ne yapalım
Cok bilgim yok ama 20-25 dakikadan sonra yaglar yanmaya basliyor diye biliyorum
Agrin varsa yinede bekle bir kac gun canimValla hiç canım istemedi evdekiler şaşırdı nasıl yemedim diye.bu aralar ananaslı yeşil çaya taktım.o zaman ben lesli 4 mil yapmaya devam edeyim.hoplama ziplamam yapamam.sagok canım
İnanirmisin ağrıdan beter.aksama yapicam sporumu deneyim bakalımAgrin varsa yinede bekle bir kac gun canim
Spor yapma
Sağlıklı beslen yeter
Yapma canim.o zaman aaaaa dovecem.az sonraİnanirmisin ağrıdan beter.aksama yapicam sporumu deneyim bakalım
Ne iyi ne kötü.
Tamam kaptan izinli raporumu yazYapma canim.o zaman aaaaa dovecem.az sonra
Sen iyisindir iyiii bu yorum hiç yakışmadı sanaNe iyi ne kötü.Sağol canım benim.
YazdımTamam kaptan izinli raporumu yaz
Tamam muhteşemim.Sen iyisindir iyiii bu yorum hiç yakışmadı sana
Tamam çok inandımTamam muhteşemim.
hoşgeldin :)ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 88,6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik sebebiyle yarım kalan diyet serüvenine hamilelik kilosunun eklenmesi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hiç bi kıyafetim olmuyor, rahat hareket edemiyorum ve bebek görmeye gelenler sürekli kiloma atıfta bunlunarak moralimi bozuyor
erkencisin afiyet olsun :) daha iyi hissediyorsundur umarım
Kız bunun içinde yemek yok
Dunun bunlar canım. Bugünü atmadım. Daha iyiyim .erkencisin afiyet olsun :) daha iyi hissediyorsundur umarım
Afiyet olsun cnm iyi etmişsin zaten nereye kadar yemicegiz önemli olan porsiyon ayarlamak ben 17 kilo verdim hiç birşeyden kismadan sadece az yiyerek ve 2 öğün beslenerek böylede devam ederim inşallahBende yerim aklım kalır yoksa,kızım gelmişti ya cuma günü dışrda yemeğe gittik yedim mesela az yedim gerçi.
1 bardakta bira içtim keyfim yerine geldi.
Afiyet olsun canım.Bende yerim aklım kalır yoksa,kızım gelmişti ya cuma günü dışrda yemeğe gittik yedim mesela az yedim gerçi.
1 bardakta bira içtim keyfim yerine geldi.
Afiyet olsun kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?