Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım çok geçmiş olsun.

cidden modum çok düştü artı çıkınca 3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Bu hafta ben kg verdireyim sana
Uzme kendini. Benide biliyosun kac kere yukseldim alçaldim. Bak rekorla geri geldim. 6 kg ya. 20 gunde 6 kg arti ile geldim

Çok geçmişler olsun en hafif şekilde atlatıetınız umarım
Ideal kiloya yaklastigin için de kilo vermen yavaşlar durur çünkü artık verecek kilon az zorlaşır bu yuzden
Gene baktımda 53 filan diyor ideal kiloya.

Yogurt seviyorsan yogurtlada guzel oluyor abla
Severim yoğurdu bir ara yiyordum yulafla
canım çok geçmiş olsun.

cidden modum çok düştü artı çıkınca 3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Düzelecek buda biraz sabır ve emek istiyor.

Ankee kızzz biz tersten mi yarıştik aboww yerin dibine girebilirim

ahahah utançtan uzay boşluğuna atıldım "uzay team"
ama valla benim bahanem sağlam, raporlu, belgeli... yürüyemeyişlerim de karantina sebebiylen sağlık bakanlığı fahrettin koca onaylı

Bu hafta ben kg verdireyim sana
Uzme kendini. Benide biliyosun kac kere yukseldim alçaldim. Bak rekorla geri geldim. 6 kg ya. 20 gunde 6 kg arti ile geldim
evet sen de fazla almışsın canım. zor veriliyor, kolay alınıyor
midemde balon var sanki. midemin ayarları bir bozuldu olan oldu. salıdan sonra ipler koptu

Istersen sana 1400 kalorilik diyetler atabilirim ideal kilona 15 kilo var istersen çok kolay ve hızlı verirsin
olabilir bir incelerim bakayımm allahım kurtulmak istiyorum artik
evet haklısınız insa ilerleyebilirim bu yolda az az olsun ama devamli olsun
ahahah utançtan uzay boşluğuna atıldım "uzay team"
ama valla benim bahanem sağlam, raporlu, belgeli... yürüyemeyişlerim de karantina sebebiylen sağlık bakanlığı fahrettin koca onaylı
ayyyy gözümden yaş geldiii inan bunu hic unutmayacagım
sen belgeli ben belgesiz uzay boşlugunda ...

aglanacak halime gülüyorum bu doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…