Bu hafta ben kg verdireyim sanacanım çok geçmiş olsun.
cidden modum çok düştü artı çıkınca3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Çok geçmişler olsun en hafif şekilde atlatıetınız umarımCanım arkadaşlarım
Maalesef dün itibariyle covid e yakalamış bulunuyoruz
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için
Gene baktımda 53 filan diyor ideal kiloya.Ideal kiloya yaklastigin için de kilo vermen yavaşlar durur çünkü artık verecek kilon az zorlaşır bu yuzden
Severim yoğurdu bir ara yiyordum yulaflaYogurt seviyorsan yogurtlada guzel oluyor abla
Düzelecek buda biraz sabır ve emek istiyor.canım çok geçmiş olsun.
cidden modum çok düştü artı çıkınca3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Eveeeetugurbocuuu musait misin?
Ohooo liste atilali 4 saat olduDur hele bir listeyi gorseydik
evet sen de fazla almışsın canım. zor veriliyor, kolay alınıyorBu hafta ben kg verdireyim sana
Uzme kendini. Benide biliyosun kac kere yukseldim alçaldim. Bak rekorla geri geldim. 6 kg ya. 20 gunde 6 kg arti ile geldim
indirim mi var?Migrosa gidiyorum şu yulafı alıp geleyim ..
olabilir bir incelerim bakayımmIstersen sana 1400 kalorilik diyetler atabilirim ideal kilona 15 kilo var istersen çok kolay ve hızlı verirsin
evet haklısınız insa ilerleyebilirim bu yolda az az olsun ama devamli olsunİlk ayda 5,5 kilo verdim şimdi durdu yemek bile yemedim nerdeyse wc sıkıntım oldu oda tetikledi.
Diyetisyende söylüyor hızlı verilen kilodan sonra duruyormuş vücut gayet normal dedi..
Sonrasında yavaşca devam etmek lazım.
ayyyy gözümden yaş geldiii inan bunu hic unutmayacagımahahah utançtan uzay boşluğuna atıldım "uzay team"
ama valla benim bahanem sağlam, raporlu, belgeli... yürüyemeyişlerim de karantina sebebiylen sağlık bakanlığı fahrettin koca onaylı
MasterFit Yarışması 18.Etap MasterFit 1 ugurbocuuu 2 Amine Busra 3 60kiloyum 4 Elhan 5 @pastel34 6 @aytozuvegece 7 @DeryaOnDiet 8 @dolunaydagel 9 @oya17 10 @UcurtmaAvcisii 11 Ankee 12 @KarlarKralicesi 13 @Aomine Daiki 14 @Migim 15 @sara_28 16 @Nefesimmmsin Sarı Takım 1 fesang 2 Zipzip- Yeşil Takım 1 @gezegenfeza 2 @Emma3 3 @limonlutarcinlikek 4 Tutku44 5 @Sonsuz umut
doğrucu davutum ben söylerim
Oyle olmuyorHe kuzum ben sabah seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?