Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun Elhanimmm ama hamur işi olmadan nasıl şımarıyosunuz yaaaa

Ankee kızzz biz tersten mi yarıştik aboww yerin dibine girebilirim

yok yaaaa dengeleyemiyorum ben bu işi ... bi hafta tam guzel gidiyor yemekler sular sporlar diger hafta azaliyor obur hafta dahada azaliyor neden oluyor bu halbuki cok seviyorum spor yapmayi .m ilk hafta abartı yapıp kendimimi cok yoruyorum bu işi çözmem lazım ... tekrar başa sarıyorum bantı ...

Ben de kısır yedim canım 1 dolu kase

Ama akşama trileçe var hiç bisey yemeyeceğim sadece onu yiyecegim yemezsem olmaz hem ödülüm olsun hem de başka bisey yemeyince kaloriyi de aşmamış olurum

Canım yaa bence de abartiyorsun
Yediklerini basta cok azaltiyorsun
Sporu cok yapiyorsun
Eee bir sure sonra neyi azaltip kilo vereceksin

Hocam bu yulaf lapasını 3öğün yiyener varmış,3 gün diyet olarak yapıyorlarmış demin videodada seyrettim.
Hatta süt içmeyenler su ile kıvam aldırsın deniyor.
Birde Bunun içine kakao katıp muhalleb tarzıonda pişiriyorlar onu deneyecem.
Migrosta 500 gramlık yulaf ezmesi 10 lira bilgin olsun.

Ilk haftadan diyetisyenler spor yürüyüş yaptırmıyorlar hem 2. Haftaya vücut kıtlık moduna girip metabolizmayı yavaslatiyormus hem de bazen ilk baştan yüklenmek ödem bile yapabiliyormuş kaslar şişiyormuş tartiya sanki artı gibi yansıyormuş 2. 3. Haftalarda hafif hafif başlatıyorlar ilk hafta diyete sadık kalarak aç kalmadan başla her öğünde 1 dilim ekmek mutlaka ye öğün aralarında ağzına bi kuru kayısı bile atma tam yap diyetini yürüyüşünü hafif yap yüklenme akşam 7 den sonra da 1 dilim elma bile yeme sabret sabahı bekle 2 kilo vermezsen gel bana ne dersen de

Canım yaa bence de abartiyorsun
Yediklerini basta cok azaltiyorsun
Sporu cok yapiyorsun
Eee bir sure sonra neyi azaltip kilo vereceksin

birden çok yükleniyorum evet hızlı sonuç almak istiyorum orami buramı ölçüp enerjimi cok veriyorum .. sakin sakin adim adım gitmem gerek cok haklısınız

birden çok yükleniyorum evet hızlı sonuç almak istiyorum orami buramı ölçüp enerjimi cok veriyorum .. sakin sakin adim adım gitmem gerek cok haklısınız
İlk ayda 5,5 kilo verdim şimdi durdu yemek bile yemedim nerdeyse wc sıkıntım oldu oda tetikledi.
Diyetisyende söylüyor hızlı verilen kilodan sonra duruyormuş vücut gayet normal dedi..
Sonrasında yavaşca devam etmek lazım.

Ideal kiloya yaklastigin için de kilo vermen yavaşlar durur çünkü artık verecek kilon az zorlaşır bu yuzden

Yogurt seviyorsan yogurtlada guzel oluyor abla

Herkesi tebrik ediyorum Aomine Daiki tebrikler kaptan

canım çok geçmiş olsun.

Tatlım tek derdin zayıflamak olsun şayet buysa. Kiyamam sana hadi söyle sıkıntıni
cidden modum çok düştü artı çıkınca 3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…