- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Huzurun bol olsun afiyet şifa olsun kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huzurun bol olsun afiyet şifa olsun kuzumm
Iyi pazarlar canimHerkese iyi pazarlargeceden uykusuz bir anne bırakıyorum buraya
![]()
Ama kahvaltıyı sıkı yapmış başka öğün nerdeyse yapmamış kahvaltı da yediği için çok da sıkıntı olmaz sanki
Bi de ben utanarak söylüyorum diyette değilken bazen kahvaltıda 1 tane ekmek yiyorumtaze olunca kahvaltıda da tava türü yiyecekler çok olunca
şimdi 1 dilim dişimin kovuğuna yetmiyor sabrediyorum alıştım şükür
Geçmiş olsun canımGününüz aydın olsun hanımlar. Dün akşam kızımın ateşi 38.5 a çıkınca bütün gecemi çocuk acil ve nöbetçi eczane arayarak geçirdim.. Hiçbir şey yediremiyorum, ilacı bile midesinde zor tutuyor. Dağınık bir gün olacak benim için. Akşam mutlaka yediklerimi yazacağım.
Cook gecmis olsun Allah sifa versinGününüz aydın olsun hanımlar. Dün akşam kızımın ateşi 38.5 a çıkınca bütün gecemi çocuk acil ve nöbetçi eczane arayarak geçirdim.. Hiçbir şey yediremiyorum, ilacı bile midesinde zor tutuyor. Dağınık bir gün olacak benim için. Akşam mutlaka yediklerimi yazacağım.
Mutlu pazarlar canim
Ortama bak beeee
Dun 15 bin adim attim
Hey maşşallahDun 15 bin adim attim
Bugunde 20.000 icin zorlamayi düşünüyorum
6.000 deyim![]()
Teşekkür abla sana da kolay gelsinHey maşşallahkolay gelsin. Ben biraz egzersiz yapayım. Üç gündür sadece yürüyüş yaptım
![]()
Teşekkür ederim canımTeşekkür abla sana da kolay gelsin![]()
Derim tabi kiTeşekkür ederim canımSoran olursa
incelmeye gitti dersin
![]()
Afiyet olsun15 Ocak Menüm
09.00: 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 muz
13.50: 1 kase salata
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
20.15: 1 kare dilim baklava
2 lt su
Eki Görüntüle 2989229
Amine Busra
Iyi pazarlar kaptanimİyi pazarlar gelemedim haftasonu olunca![]()