Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gününüz aydın olsun hanımlar. Dün akşam kızımın ateşi 38.5 a çıkınca bütün gecemi çocuk acil ve nöbetçi eczane arayarak geçirdim.. Hiçbir şey yediremiyorum, ilacı bile midesinde zor tutuyor. Dağınık bir gün olacak benim için. Akşam mutlaka yediklerimi yazacağım.

Ama kahvaltıyı sıkı yapmış başka öğün nerdeyse yapmamış kahvaltı da yediği için çok da sıkıntı olmaz sanki
Bi de ben utanarak söylüyorum diyette değilken bazen kahvaltıda 1 tane ekmek yiyorum🙈 taze olunca kahvaltıda da tava türü yiyecekler çok olunca😁 şimdi 1 dilim dişimin kovuğuna yetmiyor sabrediyorum alıştım şükür
😳O yüzden buradayız öyle değil mi 😂

Gününüz aydın olsun hanımlar. Dün akşam kızımın ateşi 38.5 a çıkınca bütün gecemi çocuk acil ve nöbetçi eczane arayarak geçirdim.. Hiçbir şey yediremiyorum, ilacı bile midesinde zor tutuyor. Dağınık bir gün olacak benim için. Akşam mutlaka yediklerimi yazacağım.
Geçmiş olsun canım 🙏

Cook gecmis olsun Allah sifa versin 😔😔

mutlu pazarlarrr 💕💙🙏🧿☕

270272935_454925886005225_5600514392871769670_n.webp

Back
X