Dolunay güzelliğimElhan pastelfit ablalarim iyi ki varsınız aşırı tatlısiniz sizi okumak yüzümü güldürüyor
HanimKelesimiGetir abla torununa geçmiş olsun
Geçmiş olsun ablacımÇok geçmiş olsun okula kreşe giden çocuklarımız maalesef hastalık derdine oluyorlar.
Zmanla bağışıklık kazanmaya çalışacaklar,bu süreçte okula gidememe jastakıklar baş göstercek.
Benim torunumda 3,5 yaşında kreşe başladı 3 hafta sonra oda aynı sıkıntıları yaşıyor,cuma akşamı acile götrmüşler serum yemiş gene.
Kızım çalışıyor birde biraz önce görüştüm kreşe gitmiş durmuyor evde diyor daha iyi olduğu için gitti tabi.
Çok teşekkürler sanada afiyetler olsun.
Çok sağol migicimGeçmiş olsun ablacım
Sayılar sürçmüşBenden o kadar tırsıyo ki farkında değil
Dolunay güzelliğim
Zıpzıp bizi maaşa bağladı sizi güldürmek işimizPerformansimiz iyiymiş bak zam istesek mi pastelfit
Bebeğim yüzün hep gülsün.Huzurun daim olsun. Çok tatlısın sen de.
Günaydın canimGünaydın hanımlar güzel bol eksili bi hafta olsun İnşallah
Bugünden itibaren kacamak olmasin menulerindeCuma:70,5
Bugün 70,6
+100
Bu haftasonu iyi geçmedi
Tatlım 65' le geldiğimde pastelfit mor tonlara ani bir geçiş yapacakKapışmalar fena değil keyifle izliyorum
Çok tepekkğrler sağol hocam
Eyvah eyvahhhh neler olcak acabaa
Çok teşekkürler sağol
Hahahahaha kıyamam sana pastelimmmmmmmBence hiç komik değil
Hoşgeldin kuzum günaydın mucuk mucuk sanaGünaydın hanımlar güzel bol eksili bi hafta olsun İnşallah
Evet ya çok uzak kaldın özledim seniBiri beni şurda tutsun yaaa tekrardan devam etmek istiyorum
Dolunay güzelliğim
Zıpzıp bizi maaşa bağladı sizi güldürmek işimizPerformansimiz iyiymiş bak zam istesek mi pastelfit
Hocam tırsacak bide yaniii pehhhhhSayılar sürçmüş
Tirsmak mi
terfi edecek diyorsun yaniTatlım 65' le geldiğimde pastelfit mor tonlara ani bir geçiş yapacak
Bu hafta plan yapıcam cuma tekrar 6 lari görücem inşallahBugünden itibaren kacamak olmasin menulerinde
Menu paylaşmaya basla bugun canimBiri beni şurda tutsun yaaa tekrardan devam etmek istiyorum
Ben tutuyorum seni gel başlaBiri beni şurda tutsun yaaa tekrardan devam etmek istiyorum
O varyaaa senin tatlışlığınnnnnnDolunay güzelliğim
Tamam canım bencede yoksa hedefime ulaşamayacağım ya iyice saldım olmuyor böyle..Menu paylaşmaya basla bugun canim
Ooo sahalara dönmüşsün migim hoşgeldin canımBen tutuyorum seni gel başla
Gelince gecmise gitme guncelden sohbete gir canim :)Tamam canım bencede yoksa hedefime ulaşamayacağım ya iyice saldım olmuyor böyle..
Az önce tartıldım 89.9 geldim bugünden itibaren menü paylaşıyorum
Ama çok aşırı aktif olamayabilirim geçmişi kaçırırsam kusuruma bakmayın sonra çok zorlanıyorum çocuklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?