- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Hemen kaptanım adımı geç tamamladım unuttum yazmayı
Afiyet olsun canim16.01.2022
Sabah 1yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 10 yeşil siyah karışık zeytin
16.30 1 kase kısır bol salata 2 kaşık havuç tarator
3lt su
Zipzip- Cordelia Amine Busra
Haftaya eksiyle baslaman guzel tebrik ederimCuma 64.80
Pazartesi 64.600
Fark -200
Sabit olmanda guzel cumaya eksiler gelir canimCuma 57.2 kg.
Pazartesi 57.2 kg.
Sabit.
Ben de gidiyorum walk time
Bu hatun iyi walk walk diyip duruyor popom ve basenler ağrıdı 1 hafta devam edip 4'e geçecemKırk yıllık pastel değişmeeez
Taş mı dersin kaşarlanmış mı dersin
Waaaow kolay gelsin. Gerçekten zor
Sesli yapması cok hos oluyordu ama dedigin gibi bi yerden sonra walk walk deyisleri batmaya başlıyor bana daBu hatun iyi walk walk diyip duruyor popom ve basenler ağrıdı 1 hafta devam edip 4'e geçecem
Ördek geliyor zannediyom bende wakk wakkkkSesli yapması cok hos oluyordu ama dedigin gibi bi yerden sonra walk walk deyisleri batmaya başlıyor bana da
Kolay gelsin ablacimKaçtım işlerimide halledym hemen yemek yaacağım daha görüşürüz 3.57 km 95 kalori yakmışım işleride bitirdimmi artar biraz daha .
Amin canım inşallahMaşallah Allah sağlıkça kucagınıza almaya nasip etsin
Çok şükür o duraklama dönemim bitti ya iyi ki pes etmeyip devam etmişimAfiyet olsun canim
Haftaya eksiyle baslaman guzel tebrik ederim
Cuma 84.4
Bugün 84.8
Canim sıkıldı biraz. Moralimi temelli bozmadım ama. Haftasonu evdeydim. Bugün ödem gider biraz. Ayrıca wc ye çıktım. Daha iyiyim yani. Düzene giriyorum çok şükür
Zipzip-
Amine Busra
Valla kaptanken iyi veriyorkız seni kaptan yapmadılar enerjin düştü, kaptanken ne güzel veriyordun
hadi bugün itibariyle kaçamak yok!
beraber 10bin artı adım atarsak bence eksi geliriz. Ben de haftasonu salanlardanım. Hadi toparlanalım.
10 dkya yürüyüşe çıkıcam.
Harikasin canimYanlış yazmışım. Cuma 84.1 değil 84.4 tüm. Mesajı duzelttim. Yani o zaman artı değilim demek
Ayyy moralim tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?