- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.125
- 798
- 36
Evde olsam dünya kadar elektirik gelirdiNe güzel gelmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde olsam dünya kadar elektirik gelirdiNe güzel gelmiş![]()
Bizde 400 ₺ ama evde olmuyoruzbizim geçen ay 375 tele idi
ama en son annem çocuğum üşümesin diye yükseltmiş 2 gün sonra fark ettik ki 51 e yükseltmiş
biz de diyoruz neden yanıyoruz, çocuğunm bile yüzü kızarmış
çok korkuyorum bu ayki faturadan.
Dünkü Mesajında fotograf yoktu canimKaptanım paylaştım diye hatırlıyorum
Yine paylasqyım
Bugun pek yürüyüş yapamadım dün akşam saat 12 de oğlum kanepeden düştü sabaha kadar onu gözlemledim. Gerçi halen gözüm üstünde hiç ama hiç moralim yok
Eki Görüntüle 2991348
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahSagol cnm ii şimdilik ama işte içim hiç rahat değil dün gece acile götürdük yüksek radyasyondan dolayı tomografide çekmedi ler saat 2 ye kadar hastanede kaldık gözlem için ondan sonra eve geldik. Aşısı da vardı bugun onu da yaptırdık. Bende aşı oldum. Böyle herşey üst üste gelince hiç keyfim yok
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Aaa kkdan mi buradan yaniAyy ben de senin menüyü okuyacaktim ama aceleden unutmusum canim. Afiyet olsun.
Benim bugün kk'dan misafirlerim vardi, biraz fazla yedim.
Diger günler dengelerim umarim.
çok geçmiş olsunValla abla hiç halim yok
Eşim de hasta ateş öksürük bitmeyen hastalık
Sonra bende hasta oldum
Ve işyerinde yarın idari izinim sayldı
Elemanlar izinde raporlu bakacak kimse yok ben kaldım ama müdür vermedi gelsin demiş
Hasta hasta işe gidicem
Halimi düşünen mi var
Ordan oraya koştur koştur gün bitti
Yemek yap
Bişeyler yap
Hala yetersiz düşünüyorum abla
Yetmiyor
Buraya pek giremiyorum eskisi gibi
Yine de girmeye çalışıyorum
Çok yorgunum ve bitkinim abla
Regl olucam yarın yada öbür gün
Ve bittim![]()
seninki retrodanHavadan mı neden bilmem benim de hiç keyfim yok. Asabım bozuk herşey kafama takılıyo![]()
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Demin gördüm retro dolunay bişeyler diyodu hiç anlamam ama etkiliyo demek kiseninki retrodan
astrolojisel![]()
Yok canım nerdee.prenseslik kısa sürdü kalktım zaten egilemiyorum doldurdum makinayıGelince eşin toplasın.![]()
Ne yapacaksın abla ekmek parası diyip susuyorum.Adam hiç susmaz aslında nöbet sonrası sinirli olurum genelde huyumu öğrenmiş bir şey demiyor. Bugün de çok yorulmadim fazla öğrenci yoktu. Hava soğuk olduğundan bahçeye çıkmadılar. Ben de rahattım. Seninki niye gelmiyor eve akşam akşam disarilarda.Yani tabi ki sinir basar.