Zipzipcigim takımlar neye göre 1. 2. Seçiliyor adım sayısı da etkiliyor mu sadece verilen kilo yüzdeleri miAfiyet olsun kizlar
İnşallah iyileşmiştir.Iyiyim canim sen nasilsin
Nasil geçti okuma bayrami
Hastaydi en son abla aytozu siteye girmedi iki gundur
Afiyet olsun canim
VallaaaYalan yaaa yemiyodur onlar
Çocukların önceki okulunda blr veli arkadaş vardı. Kadın nasıl zayıf, yemin ediyorum onun yanında el bileklerimi bile saklıyodum. Bir insanın bebek kadar el bileği nasıl olur yaaa. Neysebiz toplanıp sırayla birbirimize gitmeye başladık. Blr baktım ki hiçbirşey yemiyo gııı öyle tabi zayıf olunur. Sevdiği şeylerden bir lokma alıp bırakıyo
Hasta değildim abla pzt gecesi saat 12 oğlum düşünce tüm modum da düştü ertesi gün aşıda yapıldı. Bende 2.dız aşımı oldum 2.doz bende yan etki yaptı. Halen tüm kaslarım sızlıyor. İlk aşıda hiçbir yan etki olmamıştı. Ama bu 2.si agır geldi bana şuan başımda ağrıyor üstelik sinüzitten mi yoksa aşıdan mı onuda bilmiyorum.
Ayyy o benim işteçok yemek öğlen 5 te “bastırsın” diye doritosla çekirdek yedikten sonra 8de bir pizza yiyip kola içip ardından sufle yemektir arkadaşlar. sonra 10 da yine açlığını aynı atıştırmalıklarla bastırmaktır. 11 gibi cipsten de içiniz bayılır bi iki lokma çikolata
Afiyet olsun20 Ocak Menüm
08.00: 1 dilim peynir
2 krep
1 tk reçel
13.00: 2 küçük boy portakal
1 kase yoğurt
18.00: 5 patates köftesi
2 kase kemik suyu çorbası
Yeşillik
2lt su
Eki Görüntüle 2992696
@Busra 17Wilma11
Neden ağlıyorsun afiyet olsun güzel yemissinBugünkü menüm
Sabah 1 simit
Fitre kahve
Ara: bi avuç leblebi elma
Akşam 17:30 bi kase tavuk suyuna çorba bi dilim ekmek
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu YaparsinMinii
Adım 6378
Ayyy o benim işte
Ne güzel değil mi en sevdiğim yaşam tarzı
Zayıflayınca yine yicem
Ekmek simit bol karbonNeden ağlıyorsun afiyet olsun güzel yemissin
Haaaa kendimi gördümya irade olmuyor ki bizde
haftanın 1 günü yapsan hadi 2 günü yine bir şey olmayacak. yok bir başlayınca her gün yiyoz. elalem maydonozla detoks yapar ben rokayı ketçap mayanoze bula ye
ay onu yapmadım ama eti cici bebeyi şekerle sütle yemişliğim çoktur, düşünün yani bebelere kilo aldırsın diye yenilen şey... bir de coco popslar yüzünden az kilo almadım. üzerinde ibare olmalı “3 kase yemeyin” diye
Üst üste gelmiş hepsi. Çok geçmiş olsun canım. Oğlun nereden düştü? Durumu nasıl?Hasta değildim abla pzt gecesi saat 12 oğlum düşünce tüm modum da düştü ertesi gün aşıda yapıldı. Bende 2.dız aşımı oldum 2.doz bende yan etki yaptı. Halen tüm kaslarım sızlıyor. İlk aşıda hiçbir yan etki olmamıştı. Ama bu 2.si agır geldi bana şuan başımda ağrıyor üstelik sinüzitten mi yoksa aşıdan mı onuda bilmiyorum.
Aynenhiçbişey yememiş ki açlıktan mı ağlıyosun kızWilma11
Şimdiden kendimizi hazırlasak miBenim takımımdan bir arkadaş hiç girmemiş yürümemişkilo da bildirmezse yarın
Tabiki herşeyi yiyiyorum derler ama porsiyon kontrolü yapıyolar. Biz napıyoruz utanmasam tabağı da yicemya ben buraya katıldığım 3 hafta kilo verdim her haftada da hem de haftanın 2 günü akşamları deli gibi yediğim oldu. o zayıfım diyenler de arada derede bir yere gidince yiyor e tabi ki zayıf kalıyor.
ben buraya katılmadan önce başlamıştım kilo vermeye, mesela bi ufak dilim pizza yediğim oldu akşam ya da mantı yapmışlardı azcık yedim. onların her şeyi yiyorum dediği bu yaniama biz biliyoruz ki çok yemek bu değil arkadaşlar
Aşkım olsun ben yine de takılırımYumurta tüm gündü tek besin ...
Maydanoz detoks suyu tatlım benim. Her öğünü normal çeşidiyle yiyoruz. Lütfen ama
3 porsiyon yiyip bi de evdekilerin artıklarını yediğimi bilirim benVallaaaevet bi lokma zayıflatirmış demek biz nasıl yiyoruz löp löp
He ya cumanın gelişi pazartesiden belli oldu aslında yine de bozmayım moralimi dedim ama kısmet artıkŞimdiden kendimizi hazırlasak mi
Hastaymış aytozu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?