- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Emzirme dönemindeyse normal çocuk emdikçe kilo veriyordur, aksi mümkün değil çünküBikmiyorum 9 dilim ekmek yemiş çok dedim emziriyorum dedi. Eksiyle geldi. Ben de kokluyorum ekmeği +1 kg garanti.
O ekmeği emzirme bitiminde yesin gör bak kaç kilo alıyor deney gibi hahaaaahaaBikmiyorum 9 dilim ekmek yemiş çok dedim emziriyorum dedi. Eksiyle geldi. Ben de kokluyorum ekmeği +1 kg garanti.
Sıkıntidan degil de normalim suanda esim bi seyler alip geliyor gece kacamaklari yaptim bir iki kere onlar cok etkilediHayatım canın sıkkınsa yemekle avunuyor olabilirsin. Bende öyle oluyor. Sonra yedikçe vicdan azabıyla daha çok moralin bozulur ve yine yersin.
Sen şimdi bunu unut hiç olmamış gibi. Şu andan itibaren sağlıklı beslenmene dön, biraz da egzersiz yap oldu bitti. Buraya hesap vereceğini unutma , çok güzel frenliyor
Minik yuvarlak ekmekler varya ondan yiyom bende kahvaltıda,bazende h,ç yemiyorum gene şişiyom yahuu koklasak gene iyi uzaktan bakınca bile gell gelll diyorrBikmiyorum 9 dilim ekmek yemiş çok dedim emziriyorum dedi. Eksiyle geldi. Ben de kokluyorum ekmeği +1 kg garanti.
54 kilo halinle hangi göbeği içine çekiyorsun acabaEritemiyorsan içine cekmegi öğren benim gibi
Hahahha o eskidendi
Anaaa yediklerimde gozun mu vardogru diyosun 1 hafta boyunca hic durmadan yedim
Neyse normal olmuştur sorun yok.
O da o yüzden yiyor zaten anlatmıştı sütüm etkilenmeden 200gr da versem bana yeter sütüm etkilenecekse hiç vermem daha iyi demiştiEmzirme dönemindeyse normal çocuk emdikçe kilo veriyordur, aksi mümkün değil çünkü
O mastarfit deki halim şuan 5654 kilo halinle hangi göbeği içine çekiyorsun acaba
Evetoo kola mı o
Ne güzel bol bol emzirin kıymetini bilin ben bilemedimO da o yüzden yiyor zaten anlatmıştı sütüm etkilenmeden 200gr da versem bana yeter sütüm etkilenecekse hiç vermem daha iyi demişti
Emzirmek çok kalori yaktırıyor ben de çok acıkıyorum çok emiyor bebeğim
Noktasına virgülüne kadar beni çok iyi anlamıssın teşekkür ederim can yoldaşımmmO da o yüzden yiyor zaten anlatmıştı sütüm etkilenmeden 200gr da versem bana yeter sütüm etkilenecekse hiç vermem daha iyi demişti
Emzirmek çok kalori yaktırıyor ben de çok acıkıyorum çok emiyor bebeğim
cordelişim :) karların arasında kaldım:)
En sevdiğim teeeee eskşden bende yerdim yanında kola ohhh mistiHahahha o eskidendi
Bak şuanki modum
Gitmedim evdeyim yağmur başladı zaten rüzxgarda var.ayy nasıl yağmur yağıyor burada gitme zaten
hepsini takipteyim
pastalar börekler
dönüyor dönüyor şükür normale merak etme
Di mi ya.O gelirken getirsin
İnşallah ablaSevindim senin adına sporuda nasılsa yaparsın gene.
Sözde İstanbul'da çok Kar yağacakmış daha k bile görmedim.cordelişim :) karların arasında kaldım:)
Önce sağlık tabiki ..İnşallah abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?