Kim o canım
Hee valla.Minik yuvarlak ekmekler varya ondan yiyom bende kahvaltıda,bazende h,ç yemiyorum gene şişiyom yahuu koklasak gene iyi uzaktan bakınca bile gell gelll diyorr
Dert bu ekmek sevdası helede sıcaksa gelde yeme yani
Burda basladi ama cok yagmiyorSözde İstanbul'da çok Kar yağacakmış daha k bile görmedim.
Sicak ekmek gorunce dayanamıyorum tok olsam bile yerimDert bu ekmek sevdası helede sıcaksa gelde yeme yani
Gitmedim evdeyim yağmur başladı zaten rüzxgarda var.
O mastarfit deki halim şuan 56
Cok sey yedim hic dur demedim kendime
Hatta dur dedikce daha cok yedim
Neden boyke oldu
Ne guzel 58e inmistim
Ben mi çıkamayacam mümkün değil çıkamamam,sitemizin içinde migros var karşı sokakta a101 var bana her yater yakınama kar da geliyor
ya hiç çıkamazsan
ya tam 1 hafta gidemezsen?
vallahi getirin yüksek fiyatlı ürünlerine kalmak da var
gerçi biz migros sanal market kullanıyoruz sebzeleri muhteşem bak aklında olsun.
Bizde pazar günleri alıyoruz fırından diğer günler apartman görevlimiz getiriyor ekmeği.Sicak ekmek gorunce dayanamıyorum tok olsam bile yerim
sagol canim destegin icinMavi takım hepinizi kutlarim
60kiloyum
dolunaydagel
DeryaOnDiet
O oya17
@UcurtmaAvcisii
@pastel34
K KarlarKralicesi
fesang
Ben mi çıkamayacam mümkün değil çıkamamam,sitemizin içinde migros var karşı sokakta a101 var bana her yater yakın
Olmaz onlar ben herşeyi elleyecem bakacam didikleyecem,sipariş vermek benim racona ters kendim alacam yani
Benim de sana yetişmek Yeni hedefimyeni hedefim ilk rakip gördüğümKahve __Kokusu nu geçmek
kaç haftadır gelmiyor, geldiğinde ben 54 olmuş, 36 beden kotlardan 36 beden elbiselere koşuyor olacağım
Wuwww iddialı iddia konusunda beniyeni hedefim ilk rakip gördüğümKahve __Kokusu nu geçmek
kaç haftadır gelmiyor, geldiğinde ben 54 olmuş, 36 beden kotlardan 36 beden elbiselere koşuyor olacağım
Elhan Leyla gibi attı teli eve vurdu kendini sahillereTamam kaptanim elhan abla da gelsinde secmeleri oyle yapalım:)
Yazdim listeye busrayi :)
MasterFit Yarışması 19.Etap | ||
1 |
| 60.3 |
2 |
| 85.8 |
3 |
| 56.8 |
4 |
| 66.9 |
5 | @pastel34 | 66.9 |
6 | @Busra 17 | 70.9 |
7 |
| 71.95 |
8 | @EppekArasi | 75.35 |
9 |
| 84.05 |
10 | @UcurtmaAvcisii | 86.8 |
11 |
| 87.0 |
Sarı Takım | ||
1 |
| |
2 | K KarlarKralicesi | 64,3 |
3 | O oya17 | 68,1 |
4 |
| 60,8 |
Yeşil Takım | ||
1 |
| 109.5 |
2 |
| 60.9 |
3 |
| 75.5 |
4 | @Emma3 | 56.9 |
5 |
| 76.2 |
6 | @limonlutarcinlikek | 61.6 |
7 |
| 65.5 |
8 |
| 96.0 |
Yok kız ben eyledimGeldim tatlım ..
Kader bizi rakip mi eyledi şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?