Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ankee
Sen mavişsin artık şekerim .

oh şükür kıralım artık şu döngüyü yaaa
Tamam haftaya tanışırız o zaman döndüğüm de.. annem gelecek bu hafta unun yanında diyet yapamam bir deri bir kemik kaldın diyor

Bebeğim oraya dönmek kolay orda kalabilmek mesele..
kalabilsek şuan bu kilolarda olmayacağız

şimdi sen bir hafta annen gelse yemek yesen olsan 57
ben de 1 kilo daha versem oh oh iyi 2 kilo fark olur

şaka bi yana kalmak çok zor 4 lü rakamlarda ama bi 53te de kalırız artık yaa o kadar da değil.

Bugün serbest gün ilan ettim kendime onda da kaptan seçilmişim
Belki de şaşırtmaç iyi gelir bilemiyorum ki

Sıkıntidan degil de normalim suanda esim bi seyler alip geliyor gece kacamaklari yaptim bir iki kere onlar cok etkiledi
Evdekiler vallahi çok fena, kaçamağa sebep oluyolar. Benim önümde sürekli yiyiyolar. Çikolata kokar mı yaaa

Son düzenleme:
Kız bi yere gider miyim onlar bana emanet haftaya ikişer kilo vermiş olarak geri getirip buraya bırakacağım

"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kaptanın annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." Elhan

Bugün serbest gün ilan ettim kendime onda da kaptan seçilmişim
Belki de şaşırtmaç iyi gelir bilemiyorum ki

yok ben bugün de yemiycem
yarın yemeyi planlıyorum pazar da yok
ay inşallah yapabilirim yaa
nolur yapalım artık valla 5 aydır diyetteyim bee gel gitli

Benim hedef 50 canım onu görmeyin ce zayıflamış satmıyorum kendimi ..fena taktım ..oraya inerim de bu bogazla nasıl kalırım bilmiyorum

"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kaptanın annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." Elhan
Gözünü seveyim mayacım şair ne dedi övdü mü gömdü mü
Alp Er Tunga öldi mu
İşsiz acun kaldı mu

Ne dedin allasen

Şimdi sen düz 56 mısın yoksa kusuratlimi bir de açmi Tokmu

Ben de bugün egzersiz dinlenmesi yapıcam. Henüz kaçamak yok ama bir çikolat iyi gider aslında
Yavru kuşlarima sahip çıkmak için hafta sonumu çok dikkatli geçirmek zorundayım. Sen çikilati hak ettin. Minik bir parçadan bir şey olmaz ye kuzum ye. Ben de az önce iki kare bitter yedim. İkinci kahvemizi içtik eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…