Bu fazla iki üç hafta giderim ben bu şekilde. Acayip sıkıya almışım kendimi. Okulda bile ikram edilenlere artık NO NO diye biliyorum.Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun kaptanım. Bu hafta ne oldu böyle kaptanlara
Tebrikler kaptanım. Bu hafta da kırmızı takım kaptanısın hazır ol
Liste aynı canm. Hadi seçelim
Ayy geldim bır yemek hazırladım
Kafam o kadar dolu ki. Son derste resmen çıldırdım. BenSıkıntı yapma diyecektimki yapmıssın listeyi
Teşekkür ederim kaptanım. Pazartesiden bu yana çok iyi bence. Ekstra aldığım 300 gramı da eklersek 900 gram gitmiş.
FitFiliz 100 gram ile güzel eksilmş evet. Devamını bekliyoruz kaymaklı bisküvüüm
Ellerine sağlık boncukum
İp atlayalım mı senle bu hafta.Bir de akşamı erken kapatalım ne dersin
Başlayalım mı canımBende geldim buradayim
Teşekkür ederim vatsap in meta si var ona da sorabilirimCanim tlf nunda chatgbt uygulamasi yoksa yukle diyet icin sordugunda cok guzel bilgi veriyor diyetisyen gibi
Yemekten sonra kan sekeri dustugu icin sekerli biseyler istiyorsun bunun icin badem ceviz ve uzerine ilik su yada bitki cayi icersen hemen geciyor dun denedim. Cok iyi geldi cubuk tarcinli cayda deneyebilirsin. Ben dun hic kacamak yapmadim ama bende ayni durum sabredelim duzelir inșallah
Olabilir ama iple ses olur mu acaba alt kata o biraz sıkıntı, gerçi üst kat daha çok şikayet ediyor herşeye onlar da ayrı bir dert bugün yüzmeye gideceğim yürüyüş yapmazsam bi kendimi zorlayayım ip atlama ve evde spor yapmayaSıkıntı yapma diyecektimki yapmıssın listeyi
Teşekkür ederim kaptanım. Pazartesiden bu yana çok iyi bence. Ekstra aldığım 300 gramı da eklersek 900 gram gitmiş.
FitFiliz 100 gram ile güzel eksilmş evet. Devamını bekliyoruz kaymaklı bisküvüüm
Ellerine sağlık boncukum
İp atlayalım mı senle bu hafta.Bir de akşamı erken kapatalım ne dersin
Çok güzel canm, belkide vücut sıkıdır ondan daha az gosteriyorsundurBu fazla iki üç hafta giderim ben bu şekilde. Acayip sıkıya almışım kendimi. Okulda bile ikram edilenlere artık NO NO diye biliyorum.
Ama görenler benim 75 kilo olduğuma inanmıyorlar. Herkes en fazla 67-68 sin diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?